I strid sydvestenvind og let regn stillede Frems 65'ere op på Rødovres nyanlagte kunststofbane til årets første kamp i vinterturneringen.
Som vindere af efterårsturneringen havde Frem en del respekt for hjemmeholdet, men den var pist væk efter få minutter, da Arne W på en fin aflevering fra Brutale flot lagde bolden op i hjørnet. 1-0 til Frem, som fortsatte med flot positionsspil og efter yderlige 5 minutter øgede  Poul føringen på en ripost. Kort før halvleg spillede Frem sig igen helt igennem og Brian tippede elegant bolden i mål til 3-0.

En flot halvleg af Frem angrebsmæssigt og samtidig en suveræn forsvarspræstation med Bjarne som krumtap, og  hvor hjemmeholdet blev presset til kun at forsøge sig langt ude fra, og de skud tog Jan sig af.

Kort ind i anden halvleg scorede Poul fra nært hold til 4-0 efter endnu et angreb, hvor Rødovre var spillet helt tynde. Så troede alle at kampen var afgjort, men uden indblanding af Rødovrespillere stod det pludselig 1-4. I et Fremopspil misforstod Jan og Arne W hinanden, så Arnes aflevering endte i eget net. Det gav Rødovre et lille håb, men midt i halvlegen revancherede Arne W sig, da han kanonerede bolden op i trekanten.

Hermed var kampen afgjort, selv om hjemmeholdet til slut fik lov at pynte på resultatet. En sikker 5-2 sejr til Frem.

Frems hold: Jan, Poul, Bjarne, Roman, Arne W, John B, Brian og Peter