Sidste år ved denne tid spillede vi også på AB. Havde en komfortabel føring på 3-1 midt i 2. halvleg, men på forunderlig vis endte kampen 4-3 til AB.

Denne gang førte vi også 3-1 midt i 2. halvleg efter overbevisende spil. AB havde på deres eneste gennemspillede angreb bragt sig i spidsen med 1-0 efter en periode hvor bolden gang på gang havde været utrolig tæt på deres målstreg, men stolper og en dygtig målmand klarede for sig, inden en ihærdig Peter Sæhl fik tromlet den i kassen til 1-1 inden halvleg.

Vort gode spil fortsætte i 2. halvleg og efter flotte assists fra Carlo og Peter, øgede først Peter og derefter Kassinger til 3-1.

Så kom der gummi i den igen. Palle bragte Carlo i en svær situation lige foran mål, så den pæne mand måtte begå et gement straffe. De scorede sikkert og stillingen var 3-2 med 10 minutter tilbage. Til alt held fik Peter den krøllet forbi ABs dygtige målmand kort efter, så nu måtte den være der. Ak, ak de scorede på et langskud og 4-3. 

Nu gik der virkelig panik i den, vi var også trætte havde ingen udskiftningsspillere med, men vi holdt stand og gik hjem med en velfortjent sejr, der nok skulle have været langt større.

Alle havde gjort det bedste de kunne, og det var altså nok denne gang.

Holdet bestod af: Palle, Carlo, Brutalis, Peter og Kassinger.

Med venlig hilsen
John