+ 70 AB – Frem

Årets næstsidste kamp i vinterturneringen blev spillet på en regnvåd mandag formiddag. De seneste udekampe mod AB har haft lidt drama over sig, idet vi efter solide føringer har sat det meste på spil, men dog i den sidste ende trukket det længste strå.

Regnen holdt op og vi var igang. Det havde vi været et stykke tid, med betragtning af hvor krogede ben modstanderne havde, og om de nu havde ham den gode målmand, spirrevippen, fra sidste gang med? Hvis det var ham, så havde han taget noget på siden, han fyldte målet bredt og havde sådan set ikke behov for at kaste sig rundt for at lukke af. 

Nå, nok om det, de var til at tale med og efter en noget famlende start kom vi da på 1-0 midt i halvlegen. Hvem tror I, jo Peter havde sidste fod på bolden. Senere blev Kassinger spillet flot fri og fik med venstre-poten bolden i kassen til 2-0, hvilket blev 1. halvlegs resultat.

2. halvleg kom fint igang og efter 5. minutter var Peter igen på pletten efter fint frispil fra Carlo, 3-0 og så var den ged barberet, troede vi.

Palle ville det lidt anderledes, og tænkte på sin tid som dørpasser – porten blev åbnet – en fin gestus, hvor AB blev budt ind med reducering til 3-1. Ja, ja osv. Palle stod en flot kamp og på yderligere 2 mål af Peter, og 1 af Kassinger stod den 6-1 til os.

På et frispark reducerede AB til 6-2 – muren smuldrede – ingen har meldt sig, selvom Benny flere gange spurgte til den skyldige efter kampen. I slutminutterne øgede Kassinger til 7-2 og den pligtsejr, som vi skulle have idag, var hjemme.

Mest spektakulære mål stod Peter for, da han med en brysttæmning styrede bolden i kassen. Hov sagde han, men mål var der. Roman spillede en stor kamp på midten og brød mange af deres angreb. Benny og Carlo var sikre spilstationer. Denis som var med for første gang efter en skadespause, var ikke helt beredt på det høje tempo som holdet spiller i, men velkommen tilbage til ham. Hø, hø – så har alle vel fået hvad de fortjente.

Det eneste der så manglede var at afslutte legen: “Bytte, bytte købmand, aldrig bytte om igen”. Vi er et socialt hold, klarer selv tøjvask og udstyr, bortset fra idag hvor Roman, nedtrykt efter aflysning af Italiens tur, måtte meddele inden kampen at han havde glemt sin “Fremmertrøje”. Puha, nok en udfordring for holdledelsen. Trøjer gik på tur i takt med ind- og udskiftninger undervejs. Havde blandede erfaringer fra en Lyngby kamp, men det gik.

Holdet bestod af: Palle, Carlo, Roman, Benny, Denis, Peter og Kassinger.

Næste kamp er om 14 dage, hjemme mod AB/Tårnby.

Med venlig hilsen

John