AB har tilføjet os nogle drøje hug igennem de seneste år og det lå i baghovedet da vi på banerne i Bagsværd skulle op mod dem. Dog kunne Lassen, Benny og jeg selv huske at vi faktisk ude på FREM havde slået dem 1-0 efter en utrolig fight hvor vi fra starten spillede defensivt, og hvor Lassen pludselig dukkede op efter en god pasning fra Benny og gjorde det til 1-0. Resten af kampen stod vi klistret til vort mål og AB kunne ikke få bolden ind.

Denne gang var det lidt anderledes. De var til at tale med, spillet var mere jævnbyrdigt og midt i 1. halvleg bragte Roman os foran med 1-0,  efter et flot opløb bankede han den i kassen. Vi begyndte allerede at drømme. Havde flere gode chanser, især Kassinger fik nogle friløbere, men ABs målmand var en snedig rad og lokkede hver gang til det forkerte valg. Lassen blev spillet flot fri af Benny, men skuddet blev reddet.

I 2. halvleg trak vi os lidt tilbage, var vel også lidt møre må vi indrømme. Benny og Roman havde ikke spillet længe, så der blev hyppigt skiftet ud, hvilket gav AB nogle gode chanser, men Palle var ikke til at passere. Roman havde et flot hovedstød, desværre lige uden om mål. Hen mod slutningen af kampen fik Kassinger nok en mulighed, trak fra en hob af glubske AB-spillere og var igen alene med ABs målmand, denne gang skulle det være så i stedet for at skyde valgte han et træk mod venstre, var faktisk fri men ifølge alle FREM’erne og Pauli fra Skovshoved blev benene låst på ham - oplagt straffe.

Fløjten forblev tavs - godt du ikke brækkede noget sagde målmanden da han hjalp ham på benene igen.

Med 1 minut tilbage, skete det, der ikke skulle ske - opdækningen svigtede og AB bragte sig på 1-1 med et flot mål, hvor Palle var chanseløs. Det blev slutresultatet og begge hold kunne i fordragelighed derefter nyde en god frokost. 

Holdet var: Palle, Roman, Lassen, Benny, Jens og Kassinger.

Hilsen
John