Da vi mødte Tårnby i vinterturneringen blev der scoret 9 mål, desværre alle i vores mål. Denne kamp som var starten på sommerturneringen endte også med scoring af 9 mål, denne gang noget mere ligeligt fordelt.
 
Efter 10 min. spil bragte Tårnby sig foran ved et flot opspil bag om vort forsvar til en helt fri ved højre stolpe. Vi (kassinger) var allerede godt forpustet da han fik den utaknemmelige opgave at løbe spidsrod mellem de 3 bagerste Tårnby spillere der med stor tålmodighed holdt bolden igang i de bagerste række. En enkelt chanse opstod de Tårnby's målmand tabte en bold lige foran "Brutalis" så var der udlignet til 1-1.
De fortsatte deres ubehagelige spil mellem de 3 "Bagmænd" så da Kassinger råbte om de ikke kunne finde på nye varianter så blev Tårnby's målmand så forvirret at han skød den lige ind på hans fod, hvorfra bolden rullede stille og roligt over stregen og i mål, vi var foran 2-1. Inden halvleg fik de udlignet til 2-2, nok engang bag om vort forsvar, men Poul ville det anderledes og kastede sig ind i en tacklen hvor riposten endte i Tårnbys mål, 3-2 til os ved halvleg.
 
På nok en takling fra Poul endte bolden i Tårnby's mål og vi førte 4 - 2 havde yderligere et par chanser efter fine frispilninger fra "Brutalis", men ind kom bolden ikke. Med 8 min. igen skulle vi bare køre den hjem, men noget gik totalt galt. Lassen for rundt og forcheckede højt oppe i banen, hans lunger lød som blæsebælge. Kassingers lød ikke meget bedre. Så stod den 4-3 og Tårnby livede op. 
Palle som indtil da, havde stået for spektakulære redninger tabte pludseligt hovedet, beklageligt men sandt. Så stod den 4-4 og for at tvære det helt ud forlod Palle i sidste minut sit mål for at dække en spiller op. Tomt mål og 5-4 til Tårnby - hvordan tror i stemningen i omklædningsrummet var efter den kamp.
Selv ekstra bajere fra Tårnby hjalp ikke rigtigt og vor nye spiller Jens fra FCProstata, udtrykte det på en enkel måde: "Det hele virkede lidt uorganiseret".
 
Det må man nok give ham ret i, for udover foræringerne til sidst var der ikke meget flow i vort spil - Tårnby havde vel bolden i 80% af tiden, og vort spil hang slet ikke sammen og blev præget af tilfældigheder.
 
Trods alt dette en langt bedre fordeling af målene end sidste gang.
 
Holdet var følgende: Palle, "Brutalis", Poul, Lassen, Jens og Kassinger.
 
Hilsen 
John