+70 AB/Tårnby – Frem

Dejligt solskin på årets sidste sommermånedsdag ved Tårnby stadions smukke idrætsanlæg.
For 6 måneder siden skulle vi have spillet den afgørende kamp om årets vintermesterskab – en kamp der aldrig blev afviklet grundet corona-epedimien. Da vi dengang lå nr. 1 blev vi erklæret vindere af den turnering.
Nu skulle vi møde dem igen – begge hold uden pointtab efter 2 kampe. Så det var en slags dobbelteksamen vi skulle op til, og kampen startede da også i det spændingsfelt.

Det skulle dog hurtigt vise sig, at et meget defensivt spillende AB/Tårnby hold satsede på fejl fra vor side, der kunne give dem en føring for derefter at lukke helt af.

This image has an empty alt attribute; its file name is 70Billede1-1024x756.jpeg

Med Roman og Brutalis i spidsen fik vi brudt deres passive spil og det ene angreb efter det andet rullede frem mod AB/Tårnby. Et par gode tværpasninger fra Claus fik vi ikke den sidste fod på, et enkelt stolpeskud blev det til samt en smart hælaflevering fra Peter til en friløber for Brutalis, som blev pareret af AB/Tårnbys målmand.Det blev ikke til meget mere selvom Peter ihærdigt forsøgte at bryde deres passive spil med et utal af tværgående pasninger på egen banehalvdel. Halvlegen sluttede 0-0.

Det blev skæbnens ironi og en belønning til Peters ihærdighed at et kiks fra AB/Tårnbys målmand ramte Peters hæl/knæ hvorefter bolden trillede ind i det tomme mål. 1-0 til os det lunede.Senere midt i halvlegen brød Roman som så ofte før et angreb og spillede Peter direkte. Han snurrede rundt, viftede sin evige oppasser af og så stod det 2-0.Et forfejlet indkast fra AB/Tårnby kom Brutalis imellem og fik headet bolden til Peter, lidt tilfældigt, men megen plads skal han ikke have og 3-0. De var nede i sækken, tvunget til at gå mere frem på banen og det gav plads. Peter gav Kassinger en flot friløber og han kvitterede med “en hyler” i hjørnet, bang 4-0.

Endelig kunne vi slappe af med 10 minutter tilbage kunne de ikke hente os. De fik et flot trøstmål til 4-1, hvilket blev kampens resultat og vi havde dermed bestået dobbelteksamenen.

En flot holdindsats var færdig og øllerne smagte herligt denne dag.
Holdet bestod af: Palle, Benny, Roman, Brutalis, Claus, Peter og Kassinger (se vedlagte billede)

Næste kamp er den 7. september hjemme mod AB