Det var som at spille på Sibiriens stepper, denne formiddag ude på B93, men det var åbenbart lige noget for os. Vinden susede på tværs af banen og det gjorde vi også.
 
Efter en 1. halvleg med et par store chanser til os stod det 0-0. Både Claus, Roman, Kassinger og Benny havde flere gange muligheden, men ind ville bolden ikke.
 
I 2. halvleg vovede B93 sig længere frem på banen og angreb med alle 5 mand hvilket gav os nye muligheder og flere flot gennemspillede angreb, der endelig resulterede i en 1-0 føring efter en tåhyler fra Kassinger. Derefter bølgede det frem og tilbage og hvad vort forsvar ikke kunne stoppe det snuppede Alfred.
 
Roman havde i kampens løb flere gange kommet fri og med sit venstreben banket på, men hver gang tog keeperen den, indtil han blev overrumplet da Roman til alles overraskelse pludselig sparkede den ind med højrebenet via den ene stolpe. 2-0 og sejren var hjemme med 5 minutter igen.
 
Alfred snuppede nok et par stykker, men blev i næstsidste minut overrumplet af en sniger, der egentlig var en aflevering som endte i mål.
 
Sejren blev vor, og det er værd at bemærke at Alfred ikke har tabt med holdet i de 2 kampe han har været med i. Tillykke med det.
 
Vi spillede en flot kamp og holdet var: Alfred, Claus, Benny, Roman, Velton og Kassinger.
 
Hilsen
John