Dis og småregn over banen til starten af efterårets sidste opgør i + 70 rækken – rækken for ældre herrer. Nu har vi gennem hele denne sæson prøvet lidt af hvert, når vi taler holdsammensætning og denne gang var heller ikke nogen undtagelse – da 8 spillere + et par i kulissen pludselig var spilleklar. Hvordan klarer vi den – vi spiller med “kæder” – som Peter forklarede inden kampstart: “Det er ligesom i ishockey – 3 på isen ad gangen” i skifte hvert 10. minut. 
Så var vi klar og B93 ligeså – hvis vi skulle nå den eftertragtede sølvmedalje i rækken så skulle de slås – så ville den være hjemme.
Det startede fint med  hurtige opløb, en stor chance til Brutalis som flot blev reddet af målmanden yderligere et par chancer uden held, og pludselig var en B93 fri og 0-1. Det blev yderligere 0-2 på et hurtigt opløb fra dem og panikken bredte sig. B-kæden var kommet ind og så skete det – på en tværpasning til vor hjemvendte søn Benny bankede han den ind langt udefra – et flot mål og reducering til 1-2. Så var det Claus der tryllede og med en hælaflevering af den anden verden var Peter pludselig fri – han svigter sjældent – og der var udlignet til 2-2 hvilket blev halvlegsresultatet.
Nok engang røg der en bold i den forkerte kasse og igen bagud 2-3. på et flot opløb midt i halvlegen gav Peter en assist til Benny som med en stiv tå reducerede til 3-3. Med 10 minutter tilbage blev det 4-3 til os ved mål af Peter, nu skulle den bare køres hjem. En rokade i kæderne betød at Kassinger, Benny og Brutalis var inde – det gik faktisk helt fint indtil 5 minutter før tid hvor en avanceret tværaflevering ikke fandt sin modtager, men blev opfanget af fjenden der resolut bankede bolden op i trekanten bag Palle – hvad han sagde oven på den fadæse tåler ikke at komme på tryk.
Kassinger vandrede/løb med sænkede brødebetyngede skuldre ud og brugte sine sidste lederkræfter for at hidkalde Claus. Hvilken beslutning – minuttet efter sendte han Peter afsted – og så, ja hvad så – han scorede sgu´ til 5-4 der blev kampens resultat. 
Nok engang havde vi vundet – nu den 5. kamp i træk. Pladsen som nr. 2 blev konsolideret hele 5 point foran nr. 3 Brønshøj. KB har været suveræne vundet alle deres 8 kampe.
Holdet bestod af: Palle på mål, Roman, Brutalis, Dennis, (A-kæden), Benny, Claus, Kassinger (B-kæden) og Peter.
Øllerne smagte dejligt – Tak for en god sæson fra holdlederne.
Med venlig hilsen
John