Forårets sidste kamp i rækken var på Østerbro mod B93 der havde vundet deres 2 seneste kampe og derfor stillede op som favoritter.

Vi startede op i helt ny formation her i “Lassens” sidste kamp som holdleder i  denne sæson.

På mål fik Alfred “debut” og Carlo havde velvilligt sagt ja til at hjælpe os. John “Brutalis” som havde en elev til eksamen - det var hurtigt overstået hun fik 00 så han kunne komme afsted,  sluttede sig til midt i 1. halvleg. Palle spillede i marken - det gjorde han rigtigt fint og scorede også et mål efter et flot opløb.
Jens blev flittigt skiftet ind, selv om han stadig syntes at han stod ude det meste af kampen og så var der de 2 “kamphaner" Lassen og Kassinger der i de perioder hvor de brugte kræfterne til at spille fodbold gjorde det godt.

Selve kampen var ganske jævnbyrdig, men i et overmodigt øjeblik vovede B93’s målmand sig for langt med op, hvilket blev prompte udnyttet af Kassinger, der med en lang curling bold satte den ind via den ene stolpe, og 1-0 til os midt i 1. halvleg.

I 2. halvleg havde vi flere hurtige opløb hvor vi kunne have afgjort kampen, men det blev som nævnt Palle der var fulgt godt med op og scorede med et flot venstre spark uden chance for målmanden.

I den anden ende brændte det alvorligt på nogle gange, men forsvaret med Alfred i spidsen stod stærkt og gjorde at vi for første gang i denne sæson kunne gå fra banen uden at der var scoret imod os, 2-0 og en hæderfuld afslutning på sæsonen, hvor der også skal lyde en stor tak til vor holdleder Lassen der har slidt og slæbt (uden for banen) for at få samlet tropperne.
Hvis vi tager manglende holdkort fra i den endelige stilling, nåede vi 10 point, efter 3 vundne, 1 uafgjort og 4 tabte kampe.

NB! Holdet er tilmeldt ny sæson i efteråret - og ny holdleder skal findes.

Hilsen
John