Vinden susede over Skagerak og der sad “sælen” og gyngede. I Vietnam skinnede solen og der sad Carlo og skyllede ganen. Sneen faldt i Sverige og der gled Arne så flot over bakkerne. Hjemme i Danmark humpede Claus rundt med et dårligt ben.

Palle sukkede fra starten: “Hvordan skal vi dog klare os – bare 5 mand – og så har de ham Jørgen den gode med”. 5 mand var vi, men Jørgen den gode var dommer så helt sort så det ikke ud, da vi stillede op en vindblæst mandag formiddag på B93. Kan Palle holde målet rent så er 1 point da hjemme tænkte nogen. Ikke Benny “der den Schytte” som selvfedt nu var sikret hele 60 minutter – ak ja.

Kampen var ikke mange minutter gammel før Brutalis med en skruebold fik den ind i det yderste hjørne og så stod den 1-0 til os. Det gode spil fortsatte og efter en gang forvirring hos B93 var Roman og Kassinger i en 2-1 situation foran B93’s mål. Roman lagde den lige for fødderne af Kassinger, men de gamle ben rystede så han gled i “mudderet” og sendte bolden forbi det helt tomme mål. De onde lo og det gode græd – ak, ak. Der kunne vi have afgjort det hele. Vi havde et par chancer mere, men resultatet 1-0 stod halvlegen ud.

Efter en ordentlig gang “kogevask” i pausen, hvor det eneste forsonlige var Benny “der den Schytte’s” medbragte varme the, var stemningen trods varm the, iskold. Nogle gange er det det, der skal til, for kort ind i 2. halvleg kanonerede Kassinger ind “tåååå-hviner” op i højre kryds efter assist fra Brutalis. Så var den kage bagt – 2-0 til os og de kom aldrig igen.

Det fortsatte med mål af Roman, Brutalis og Kassinger til et slutresultat på 5-0. Glade og trætte, især Palle som havde holdt målet rent og efter kampen uddelte roser uden torne til sit forsvar.

Så herfra en hilsen til Peter, Carlo, Arne og Claus. Vi savnede Jer, men det gik.

Holdet bestod af: Palle, Roman, Benny, Brutalis og Kassinger.

Næste kamp er mandag, den 24. februar kl. 1030 på FREM mod HIK/SIF.

Med venlig hilsen

John