Hvilken herlig mandag, solen skinnede og på den nye kunststofbane i Tingbjerg var der rigtige streger og mål sat op til 5-mands bold. Begge hold var noteret for 1 sejr efter 2 kampe. Da vi gik igang var Brønshøjs 20 faste fans klar på sidelinien, derudover 4 udskiftningsspillere, så fra start så det lidt ulige ud.
Sådan skulle det dog ikke gå. “Sælens” støvler havde fået sig et tiltrængt hvil, på en hel uge uden kamp, og det hjalp tilsyneladende, som en pensioneret balletdanser gik det nu rapt på det fine underlag.
Efter et hjørnespark fra højre hoppede Peter højst og headede på stolpen, Dennis opfangede returen og Peter skød brystet frem og så førte vi 1-0. Flere store chancer opstod, et skud på stolpen og et par friløbere, men ak – 3 skud fra Brønshøj og stillingen pludselig 1-3. Nok engang blev Peter spillet op igennem midten, og nok engang fik han vristet sig løs til 2-3. 1. halvleg endte med en Brønshøj føring på 4-2.
Brutalis skældte ud, gå nu op til dem – men gamle mænd (Kassinger) og varmen måtte tage det roligt for ikke at sejne, medens Brønshøj flittigt hældte friske kræfter på banen. På en hurtig kontra spillede vi et flot angreb igennem, næstsidste station Brutalis til en fri Peter og stillingen 3-4. Det holdt dog kun kort og nok engang bragte Brønshøj sig foran med 2 mål til 3-5 og der var 10 minutter tilbage.

Efter nok et flot gennemspillet angreb fandt Carlo, Peter der fra en spids vinkel på forunderlig vis scorede sit 4 mål – hvilke støvler. Brønshøj var også trætte og med bare 2 minutter igen fik Carlo sidste tå på bolden og ind på den rigtige side af stregen til stillingen 5-5.


Herfra blev der bombardement af vort mål, men Palle var nu blevet varm, sprang og dansede på stregen – kampen blev fløjtet af. De 9 fra Brønshøj gik slukørede ud, medens de 6 fra FREM jublede over det ene point.
Holdet var: Palle, Carlo, Dennis, Brutalis, Peter og Kassinger.
Næste kamp er mod SIF/HIK på FREM, mandag den 2. september kl. 1030.

Afbud er modtaget fra Dennis, Claus er stadig tvivlsom, men vi håber at Roman er klar.
Med venlig hilsen
John