Sidste kamp i dette års vinterturnering, en kølig mandag formiddag i Valby.

Holdlederen gav de sidste dessiner i omklædningsrummet: “Husk nu ………” plejer han at indlede med og alle gardiner rulles ned. Sådan var det nok også denne gang, for efter en fin start hvor vi styrede det meste, stod der pludselig en mand helt fri på baglinjen og mellem Bennys ben blev det 1-0 til AB/Tårnby.

Der gik dog ikke længe inden Claus brød et angreb og kunne sende Kassinger alene med AB/Tårnbys målmand, som også havde glemt at samle benene og så stod den 1-1 der også blev halvlegens resultat.

Midt i 2. halvleg sluttede et godt gennemspillet angreb med en assist fra Arne til Brutalis som bragte os foran med 2-1, og så skulle den ged være barberet.

Et par angreb og frispilninger kunne have ført til yderligere føring, men kære læsere I kender næsten historien.

Et overraskende langskud fra midten af banen passerede hele vejen igennem til målmaskerne og udligning til 2-2. Depressionen blev total da Benny minuttet efter “gled i mudderet” og bolden smuttede mellem hans arme i kassen.

Vi fik travlt, men udligne kunne vi ikke så AB/Tårnby stjal kampen fra os med 3-2.

Holdet var: Benny, Arne, Brutalis, Claus og Kassinger.

Sammenfatning ved sæsonafslutning:

Ved afslutningen af denne sæson og med mit sidste referat fra vore kampe, vil jeg benytte lejligheden til lidt statistik mv.

Vi har spillet 7 kampe med målcifrene 14-28 imod. Ialt 4 point er det blevet til ved en sejr over B93 og en uafgjort mod ØB.

Fra sæsonens start var der en del frameldinger, men noget trådte alligevel til da det kneb. Ialt har 10 spillere været benyttet – antal kampe og scorede mål nævnt i parentes:

Kassinger (7/6), Claus (7/-),  Benny (5/1), Roman (4/1), Brutalis (3/4), Arne (3/2), Carlo (3/-), Alfred (2/-), Lassen (1/-), og Velton (1/-).

Med til denne historie hører at Claus som har været med i alle 7 kampe også er den som har leveret de fleste assister – godt gået Claus.

Stor tak til vor holdleder Benny, som ikke ville være holdleder længere, men alligevel blev det ved et uheld. Man må lade ham, at han påtog sig opgaven uden at kny, har prøvet at holde sammen på tropperne og det skal han have stor tak for.

Vore hjemmekampe er blevet dømt af Bjarne og Cecil, også mange tak til dem.

Desværre kan jeg ikke deltage på torsdag, så jeg vil ønske Jer alle en god samling og sige mange tak for denne sæson.

Med venlig hilsen

John