Bum – Bum, 8 minutter var spillet og 2-0 til AB. Lassen, Benny og Kassinger klogede sig med ryggen til spillet og så blev det 3-0 samtidigt med at Lassen udvandrede, hvid i hovedet af raseri – så var den kamp afgjort.

Dog ikke helt for vort nye medlem Claus (hvor han kommer fra må i få at vide senere), men nu kom han ind fra sidelinien og vups ændrede spillet karakter, Benny tog chefkasketten på beordrede Kassinger i front på midten og Claus havde ikke været inde længe før han serverede en flot vipbold hen over hovedet på AB-forsvaret til Poul der med et elegant hovedstød sendte den i mål.

Herefter var der os der overtog det meste af spillet og den ene chance efter den anden på vel gennemspillede angreb prellede desværre af på ABs dygtige målmand. Kort før halvleg bragte AB sig yderligere foran så de gik til pausen med en føring på 4-1.

2. halvleg fortsatte som første halvleg, vi havde mange chancer men ind kom bolden ikke og på et af vore hjørnespark blev bolden pareret op ad banen og så var 2 hurtige AB folk alene med Jørgen – 5-1 til AB.

Det endelige resulat blev 7-4 til AB efter at vi faktisk sluttede bedst med mål af Kassinger, Benny og Poul. Særligt det sidste mål var flot –  Hvor Poul skød frem og lige fik tåen på bolden der strøg op i trekanten bag AB for en gang skyld overrumplede målmand.

AB1 er et godt hold, så det var ingen skam at tabe til dem, men det er et faktum at vi efter den forfærdelige indledning faktisk spillede 4-4 mod dem i resten af kampen.

Holdet var: Jørgen N – Benny – Lassen – Claus – Poul og Kassinger

Hilsen
John