Vi skulle vinde denne kamp for at bevare “Lassens” drøm om en 1. plads. Så alle sejl skulle sættes til mod B93. 

Det startede ikke overbevisende, Lassen dikterede et 2-2 system og vi havde vore chancer, men det var B93 der kom foran med 1-0. Midt i halvlegen kom Carlo  på banen og pludselig var han fri til 1-1. Det var en stakket frist for minuttet efter bragte B93 sig på 2-1 som også blev halvlegsresultatet.

I Pausen drøftede vi strategien, og der var enighed om at opspillet når vi erobrede bolden skulle gå meget hurtigere. Det gav blottelser bagud når 3 mand stormede frem, men det gav også pote.

Med 2 flotte mål af Arne efter hurtige opspil kom vi foran med 3-2 og med yderligere et hurtigt opspil trykkede Carlo nok engang af med “tåen” et “skovserskud” forklarede han mig bagefter som han havde luret af fra en kamp mod Skovshoved – der har en ekspert ud i “tåhylere” og nu har vi også en. Så var de knækket 4-2, en udvisning fik de, og Kassinger kunne runde de hele af med et brag af en triller i tomt mål.


Slutresultat 5-2 – måske ikke helt retfærdigt for B93 vadede i chancer, men med “Blegt og mirakler” holdt Palle forunderlig vis målet rent i hele 2. halvleg. Det så ikke altid kønt ud, men voveligt og med held. Publikum skal også have lidt for pengene, mente han.
Holdet bestod af Palle F, Lassen, Claus L, Carlo, Arne og Kassinger.
Med venlig hilsen
John