Det kører ikke rigtigt for holdet i øjeblikket, efter et nederlag på 4-0 til Brønshøj.

Godt nok var de tophold og ubesejret, men alligevel. Starten var fin, vi fik dækket godt af og med Benny på banen fra midten af 1. halvleg fik vi spillet os frem til et par store målchancer. Først fik Peter en friløber, som han lige fik placeret lidt yderligt så stolpen tog fra, og senere fik Benny efter en flot assist fra Peter alle tiders mulighed for at bringe os foran, men ak – foden sad skævt eller også stod målet det forkerte sted. 0-0 efter 1. halvleg.

2. halvleg fortsatte med god opbakning i forsvaret og nok et par chanser, men så startede alle ulykkerne. Først ville Arne lave en af hans klassiske “under sålen rullere”, men han snurrede så mange gange at han til sidst glemte bolden – en hurtig brønshøj erobring, stolpen reddede i første omgang og vi troede at vi havde sluppet med skrækken, men nej lige ud til et nyt skud og 1-0 til Brønshøj.

Så kom en situation det gav anledning til meget palaver. Kassinger trak mod baglinjen for at sparke ind over, målmanden vinkede den ude men spillet fortsatte uden at Bjarnes fløjte lød. Desværre holdt vi op med at spille, så Brønshøj kunne sparke den i kassen til 2-0. Meget råb og skrig, så Bjarne måtte spørge målmanden om han havde vinket bolden ude. Han havde godt nok vinket, men det var til nogle venner på sidelinien!!! Er det, det man idag kalder matchfixing, eller er det noget helt andet?

Kendelsen blev ikke ændret og så gik gassen af Lassen, og med ham resten af holdet – slutresultat 4-0 til Brønshøj.

Holdet bestod af: Palle, Lassen, Brutalis, Benny, Peter, Arne og Kassinger.

Med venig hilsen
John