Hvor er dommeren var der nogen der spurgte – Ja, hvor er han? Det viste sig at konen lå på skjorten, men op kom han og afsted mod FREM. Så vi lånte lidt fra Brønshøj i starten – de klarede fløjten, og såmænd klarede de også at komme foran med 1-0 inden vort, såkaldte A-team, det må vi nok kalde dem nu, havde fundet deres gear.

Hvad sagde jeg skreg Palle, ja han bandede næsten da hans selvopfyldende profeti inden kampen viste sig at være en realitet. Claus forsvandt skyndsomt og ingen så noget til ham før vi var tilbage i omklædningsrummet, her stod han frisk og afsvalet, klar til at tage imod. Ja, det var sådan at efter 5 minutter var Palle alene med 2 fra Brønshøj, som havde taget os på sengen og nemt kunne score.

Benny kom ind, der kom mere ro over spillet og faktisk fik vi et par af de store chanser, men forstod først rigtig alvoren da Brønshøj med et stolpeskud var ved helt at sænke os. Nu var det Arne som var med for første gang, der med et overraskende hop over bolden, efter en tværaflevering fra Benny, gjorde Peter helt fri og skabt mandlig ligestilling til 1-1, hvilket var første halvlegs resultat.

Nu rullede det for os, flere store chanser og så 2 forløsende mål og en føring til os på 3-1 med 10 minuttet tilbage. Den skulle bare køres hjem og helt ufarlige var de da heller ikke, men Palle tryllede, noget dog af ret tvivlsom karakter, men hvad gør det når det går godt, sagde han, medens nerverne sad udenfor hos os andre.


Hjem kom den, med et slutresultat på 3-1 og et hattrick fra Peter, men det er jo det han er med for. Sådan er det vi har alle vore roller og øllerne smagte godt.


Herfra også en hilsen til Carlo i Vietnam, pas nu på dig selv og familien.


Holdet bestod af: Palle, Roman, Brutalis, Claus, Benny, Arne, Kassinger og Peter.


Næste kamp er ude mod B93 om 14 dage.

Med venlig hilsen
John