På en dejlig efterårsdag i strålende sol skulle vi møde Brønshøj som havde gjort det ganske godt i deres hidtidige kampe.
 
Det startede som normalt, alle de gamle ben skulle lige have banket rusten af igennem småspil frem og tilbage. 
 
Vor spidskompetence har aldrig ligget i at score mål når modstandernes forsvar var på plads, dels har vi ikke rigtig nogen skudtrussel udefra og det tætte spil om bag modstandernes forsvar er heller ikke lige os.
 
Til gengæld er vi rigtig gode når modstandernes angreb brydes og vi kan etablere hurtige opspil. Sådan var det også igår hvor vi til vor store overraskelse førte med 3-0 et pænt stykke inde i 1. halvleg. Først Carlo, så Kassinger og derefter Benny på hurtige opspil. I slutningen af halvlegen fik Brønshøj reduceret til 3-1 på straffespark.
 
Derefter gik det som det plejer, panikken bredte sig, trætheden meldte sig, råberiet øgede og i slutminutterne fik Brønshøj udlignet, først til 3-2 og derefter til kampens resultat 3-3. Satans osse sagde Palle på vejen ud.
 
Efter kampen var der så evaluering under overskriften: "Hvis skyld var det?" Var det fordi Benny og Kassinger brændte oplagte scoringschanser? Var det fordi at Roman faldt og slog sit hoved så han måtte gå ud? Var det fordi at Claus havde meldt sig kampklar og dårligt kunne gå? Var det fordi at Lassen ikke forstod Benny´s kommandoer? Eller var det fordi at vor hjemmebanedommer Cecil, stik imod sædvane dømte straffe til Brønshøj?
Herom var meningerne delte, men en ting var der dog enighed om: Det var ikke Palle´s skyld, han stod en brandkamp og sørgede for at vi dog fik 1 pointtil vort slunkne regnskab.
Holdet var: Palle, Carlo, Benny, Roman, Claus, Lassen og Kassinger.
 
Efter alle diskussionerne og en kølig bajer, faldt vi til ro og fik diskuteret deltagelse i Vinterturneringen 2018/19. Her var der tilslutning fra følgende spillere der alle overholder aldersgrænserne:
Palle, Carlo, Benny, Roman, Claus, Arne, Kim B og Kassinger. Derudover må vi formode at Jørgen "Mik", Jørgen Grabow og Alfred også vil deltage. Håber at jeg fik alle med? Nærmere orientering kommer når kampprogrammet er klart.
 
Hilsen
John