Er der nogen vi gerne vil slå så er det KB. Idag gjaldt det noget særligt da det var sidste kamp i efterårsturneringen og KB lå på 2. pladsen efter B93. Kunne vi tage point og B93 selv klare uafgjort eller sejre, ja så var æren deres.

Vor holdleder som så ofte har lagt den afgørende taktik, følte åbenbart at han var på vej ud af jobbet og overlod til John (ny holdleder til vinterturneringen) at afprøve sine skøre ideer.

Der var en enkel vej til sejr, ifølge John, KB måtte ikke spille bagom, men skulle tvinges til at skyde udefra. På mål havde vi Palle, ekspert i at klare langskud.

Det var han så ikke lige den dag, og dermed brød taktikken totalt sammen. 3 mål efter 20 minutters spil og slutresultat efter 1. halvleg vor vi stort set ikke havde haft et ærligt skud på mål 4-0 til KB.

I pausen blev det antydet at taktikken var en fiasko og justeringer blev gjort. Godt hjulpet af KBs følelse af at nu var den ged barberet, fik vi mere og mere spil og faktisk gode målchanser som ofte før på hurtige opløb. Skud på opstanderen og et par afbrændere, men endelig fik vi med god hjælp fra KB bolden i mål. Kassinger den lille spirrevip var på plads og sørgede for at vi i 2. halvleg spillede 1-1, KB hjulpet godt på vej af vor udebanedommer Cecil, der ifølge Carlo fejlagtigt havde set at han havde hånd på bolden og fløjtede for straffe, og dermed en samlet sejr til KB på 5-1.

Som Carlo sagde efter kampen, jeg har slet ingen hænder, kun fødder.

Senere viste det sig at KB snuppede 1. pladsen fra B93 der havde spille 0-0 i deres sidste kamp.

Holdet: Palle, Benny, Carlo, Roman, Claus og Kassinger.

Med venlig hilsen
John