+70 KB -Frem

Årets sidste kamp, som samtidigt var starten på vinterturneringen, var imødeset med en vis spænding da vi skulle møde KB på udebane. Som de fleste husker gav de os en rusker på egen bane og et sviende nederlag på 1-6.
Ved afslutningsfesten i klubben havde vi spændt buen hårdt da vi lovede os selv at det skulle gengældes.

Nu gik det ikke helt som forventet da KB efter bare et par minutters spil, på et hurtigt opløb, bragte sig foran med 1-0. Som 2 boksere lurer på hinanden inden kamp, så er det også med os gamle. De havde jo ikke alle de bedste med, og den runde Søren på mål fyldte godt, men benene gik ikke længere som trommestikker.

Det varede da heller ikke længe før vi fik udlignet, en flot frispilning fra Peter til Brutalis endte med stolpeskud og retur, men 2. gang var den der, og vi havde udlignet til 1-1. Senere blev det yderligere 2 mål og vi gik til halvleg med en føring på 3-1. Skulle det virkelig lykkedes at slå dem.

Vore 2 fans – Kurt og Kjell var godt tilfredse med det de så og 2. halvleg blev for KB en slem deroute. Hurtige mål i starten, af Peter, slukkede lyset og helt færdige var de, da Claus med en tåhyler i højre øverste hjørne gjorde det til 6-1.

Som en groggy bokser slingrede de rundt, og her var ingen nåde. Det bare fortsatte med mål af Brutalis, Peter og Carlo. Det hele sluttede 9-1 til os.

Alle på holdet gjorde en stor indsats for denne dejlige start på Vinterturneringen. Palle greb flot ind når det kneb, Carlo lavede den ene flotte sist efter den anden, og Peter var som ofte før, den sikre mand at spille op imod, udover at han samlet scorede 5 af vore 9 mål.

Holdet var: Palle, Claus, Roman, Brutalis, Benny, Carlo, Peter og Kassinger