+ 70 Frem – Rødovre

Sommervejret er slut, regn og rusk ventede os inden kampen mod Rødovre. Vor holdleder Benny holdt de sædvanlige små snakke med de enkelte spillere, der fik deres instrukser således at det hele kunne gå op i en højere enhed. Toppe blev delt ud og banen skulle sættes, helst så stor som mulig så de gamle kunne komme ud og løbe.

Vi så dem an og så startede det hele, med en blæsende vind på langs af banen, så det ville have været rart med nogle bander da en del af tiden gik med at hente bolden langt f….. i vold.

Men så skete det, Rødovre kludrede og Carlo var pludselig alene med målmanden, 1-0 til os. Senere var det Arne som blev spillet fri og 2-0 til os. Som Benny hviskede, vi kører dem ud af banen. 1. halvleg endte med 2-0 til os.

Straks i 2. halvleg lukkede og slukkede Arne kampen, da han med et brag af et langskud hamrede den ind i nederste venstre målhjørne. Senere blev det 4-0 da Kassinger efter nok et Arne brag og en målmandsparering, fik bolden direkte op på et ømt sted, (se billede) og fik dirigeret bolden i mål. Mål orgiet var ikke slut og Benny sendte nok et langskud i kassen til Rødovre målmands store ærgrelse. 5-0 til os. 

Et godt Rødovre angreb gav reduktion til 5-1, hvorefter Kassinger i kampens sidste minutter kunne øge til 6-1 efter en friløber.

Resultatet var fuldt fortjent, bolden blev kørt godt og tålmodigt rundt og vi kunne vel nok have lavet 2-3 mål mere.

Vor holdleder takkedes os efter kampen og sagde at han var meget glad for at spille sammen med os – noget man ikke altid kunne mærke under selve kampen.

Holdet var: Palle, Arne, Carlo, Benny, Niels og Kassinger

Hilsen
John