Vi bryder os ikke om dem fra Skovshoved, først brokkede de sig over banens størrelse, selvom de selv var med til at sætte den op. Derefter ville de ikke tage overtrækstrøjer på når udskiftningsspillerne stod på sidelinien, og sidst men ikke mindst bankede de os med 12-3. Uhørte cifre for en gammel FREMMER-patriot. Det må have været en form for revanche fra ungdomstiden hvor vi plejede at slå dem og HIK med 2-cifrede tal.
 
Nå, nu kan jeg vist ikke hælde mere ud af ørene over den kamp. De var klart bedre end os, men havde i starten svært ved at trænge igennem vor opstilling.
 
1. halvleg endte 1-3 efter et flot mål på et hurtigt opløb hvor Carlo serverede den til Benny der ret sikkert scorede halvlegens sidste mål.
 
Efter pausen blev vi dog løbet over ende, kom for højt op på banen og de straffede os umiddelbart med bolderobringer, ofte baseret på en lidt blød eller upræcis aflevering og pludselig var vi bagud med 1-7. Fik reduceret på en friløber til Kassinger til stillingen 2-7. Derfra gik det stærkt til 2-12 inden vi efter et brændt straffespark der kostede Kassinger en omgang øl, fik reduceret til 3-12 da bolden sprang ud til Poul der scorede kampens sidste mål. Puha.
 
Holden bestod af: Poul S, Claus, Benny, Carlo, Jacob og Kassinger
 
Med venlig hilsen
John
 
NB! en rettelse fra kampen mod Lyngby, vi tabte ikke med 1-6, men kun med 1-5. Så efter disse 2 store nederlag råber vi alle efter Palle, Palle kom nu hjem, ellers står vi ikke frem.