+70 KB – Frem

Jeg kan lige så godt sige det med det samme, KBerne gik særdeles tilfredse fra banen efter kampen mod FREM en dejlig forårsdag på Peter Bangsvej.

 

Det var starten på forårets turnering, et nyt regnskab tog sin begyndelse efter det forsmædelige resultat for +70 holdet i vinterturneringen.

 

Ny holdleder Jan Lassen, der havde sat det som et krav til jobbet at han kunne inddrage Carlo i arbejdet, og sådan blev det. Han startede i ny ydmyg stil og satte sig selv på sidelinien i startopstillingen sammen med Palle F som fik en slags repremiere på holdet.

 

Nå, men nu til sagen. Spille gled fint for os, og med 2 fightere som Roman og Brutalis fik KB kamp til stregen. Opløb som de begge var involveret i var tæt på at bringe os foran, men som i fodbold klassisk, scorede KB i stedet til 1-0 på et hurtigt opløb, der også blev 1. halvlegs resultat. I halvlegen måtte Alfred gå ud, følte sig svimmel så Palle måtte ind i kassen til 2. halvleg.

 

KBerne var møre, vi styrede spillede. Ping, Pong og Pung hurtigt spil og Brutalis var fri, svigtede ikke og 1-1. Vi fortsatte med godt spil og lidenskaberne kom i kog KBerne tydeligt frustrede gik over stregen mod Brutalis. Det kommer man ikke godt afsted med og begge blev sendt udenfor til afkøling. Vi fortsatte bare og tilspillede os flere store chancer uden at score. Derfor var KBerne så glade da de gik fra banen og havde fået 1 point.

 

Når alle er glade er alting godt, og sådan var det også hos os. Glade over godt spil, glade over et godt resultat og glade for at fodbold og ikke uenighed prægede hele holdet.

 

Holdet var: Alfred, Palle, Lassen, Claus, Brutalis, Roman og Kassinger.

 

Hilsen

John