+70 KB – Frem

Se billedet af dette flotte hold – læs referatet – og forstå hvorfor Roman ser lidt mut ud.
 
Vi vidste at KB havde et godt hold – nederlaget fra efterårssæsonens sidste kamp på 5-1 sad stadig i kroppen.
 
Men nu var det vinterturneringen der satte igang og det er noget helt andet. Vi stillede med stærkeste hold på dagen efter afbud fra Arne J og Poul S. 5 mand var vi og KB det samme. KB, de røvere prøvede, at lave banen lidt mindre og spurgte også om vi kunne forkorte halvlegen med 5 min, da en af dem skulle tilbage på plejehjemmet.
 
Vi stod fast og kampen gik igang. KB havde mange skud indenfor rammen i 1. halvleg men Roman parerede det hele, kun et hård spark fra højre side der lige blev snittet af en af os (ingen har meldt sig) snød Roman og 1-0 til KB.
 
Det varede dog ikke længe inden vi fik udlignet, Kassinger snappede en bold midt i deres opspil og kunne fra midten af banen sende bolden i kassen. 1-1 som blev halvlegens resultat.
 
Kort ind i 2. halvleg kom KB foran med 2-1 på et flot langskud og det var starten på en kedelig periode for os. Et forkølet spark trillede med vinden ind i målet og 2 efterfølgende scoringer bragte KB på 5-1. Der var 12 min. tilbage og  vi  pressede på for reducering. Et flot opspil fra Claus til Benny endte hos Kassinger og så stod den 5-2. Vi fortsatte – KBerne råbte og skreg, Claus spillede  Benny i spids og på forunderlig vis fik han drejet bolden i mål. 5-3.
 
Vort pres kostede og med 1 minut tilbage kom en KB’er helt fri med Roman, hvis trætte ben ikke kunne samles, så han måtte indkassere en tunnel til slutresultatet 6-3. Så nu forstår i den mutte glød i hans ansigt.
 
Sejren til KB var nok fortjent de havde trods alt, langt de fleste skud indenfor målrammen, megen, meeen – de havde glemt øllet efter kampen. En fadæse uden lige. Brødebetyngede var de og vi mente at det reelt kostede dem sejren og de 3 point.
 
Den gik ikke nu er vi igang – god jul og nytår til holdet. Næste kamp er første den 14. januar 2019.
 
Holdet var: Roman, Benny, Claus, Brutalis og Kassinger.