+70 Lyngby – Frem

Skyerne hang lidt tungt på vej mod Lyngby, men regn kom der ikke, heller ikke blæst, så det var et rigtigt godt fodboldvejr. Banen var fin, målene måske en anelse for store.
Lyngby havde 3 point og en målscore på 2-20. Vi havde 11 point og en score på 17-17, ikke tabt en kamp siden den første mod KB.

Her var muligheden for virkelig at få en positiv målscore, og mål blev der – ialt 14 af slagsen. Hvordan det gik til kommer her.


Efter 5 minutter var vi foran med 2-0. Først Brutalis og derefter Peter – ren ekspeditionssag. Målmand kunne alle være, så Kassinger tog kassen i Palles fravær. Halløj hvad skete der lige der, med et godt skud var de på 2-1. Vi havde jo Peter og efter et godt opspil blev det 3-1, derefter eksekverede Kassinger et straffespark mod Peter og så stod den 4-1, hvilken blev halvlegens resultat. Finn var kommet på mål i midten af halvlegen og startede med et par gode redninger.

Lidt uenighed i halvlegen fik vi ikke rigtigt løst, og pludselig efter et par smuttere stod den 4-3. Hvad fanden sker der – panikken bredte sig i vore rækker, medens Lyngby havde scoret flere mål end i deres foregående kampe og angreb heftigt for en udligning.

Finn gik ud og Claus kom ind – det ændrede situationen og Peter scorede det forløsende mål til en 5-3 føring midt i 2. halvleg. Så tog pokker i os og på 5 minutter scorede vi 3 flotte mål. Først trak Peter sig fri og bragte os på 6-3. Derefter var Claus næstsidste mand på bolden i et flot angreb der endte hos Dennis 7-3 til os. Der var hjørne, han har gjort det før Claus, lavede et lop over 2 mand hvorefter Peter med et flot hovedstød bragte os på 8-3. Så var den hjemme – Peter gik ud og Finn kom ind. Han blev straks involveret i et angreb uden at vide det, da trøjen havde sat sig fast så han hverken kunne se eller høre, en lidt komisk situation, men trøjen kom på, nu skulle den bare køres hjem med 7 minutter tilbage.

Ak, Ak – Kassinger var igen gået på mål, koncentrationen svigtede og på 2 minutter havde Lyngby scoret 3 mål. Nok engang bredte panikken sig, men 14 mål er nu scoret, så slut, prut – det var det.

Konklusion: Vi tog nok en sejr og 3 point, forbedrede vor målscore så den nu er positiv på 25-23 og Lyngby var særdeles glade – havde 3-doblet deres målscore – hvor herligt.


Holdet var: Finn, Dennis, Claus, Brutalis, Peter og Kassinger

NB! Det flotte billede der blev taget af holdet, ligger på mit kamera og forbindelsesledningen der skal overføre den til min computer ligger dybt i en flyttekasser i Farum – beklager, men det kommer senere.

Næste kamp er mod ØB hjemme, mandag den 7. oktober 1030.