+70 Lyngby – Frem

Inden dagens kamp var der indløbet afbud fra “Brutale” og Benny “Bekmark”. Alligevel kunne vi stille 8 mand da Jan Mathisen har tilsluttet sig gruppen og Denis var disponibel.

Inden kampen var vi enige om at den blev spillet for Palle, og med den bevidsthed startede vi mod et godt spillende Lyngbyhold. Som ofte når vi skal spille stråler solen og det gjorde den også denne mandag på Lyngby Stadion.

Starten var lidt usikker, men vi havde spillet og Lyngby pakkede sig og satsede på hurtige opløb. Det lykkedes ikke for dem, Roman var vågen og det var Carlo også. Fra en spids vinkel smaskede han den ind bag Lyngby’s målmand og vi var igang. Senere blev det 2-0 ved “Sælen” der opsnappede en Lyngby aflevering og bang så sad den der.

Lyngby kom igen, men Jan på målet svarede godt for sig. Et kanonskud kunne han dog ikke redde og halvlegen sluttede med en 2-1 føring til os.

I 2. halvleg skulle der holdes fast, og knapt var vi kommet igang før vi fik startet et modangreb der endte hos Denis som med en præcis pasning til Peter sikrede os en 3-1 føring på et afgørende tidspunkt af kampen. Nu var vi igang. Derefter blev der ro på og “kæden” Carlo-Roman-Claus spillede sig flot igennem flere gange, ren leg, dog uden afslutninger. 

Lyngby blev presset i bund og “Sælen” boltrede sig mellem venner og fjender. Hvordan han bar sig ad er svært at beskrive, det skal ses, men fra 3-1 gik vi med yderligere 3 mål fra den tidligere skolelærer fra Nibe til 6-1. Lyngby reducerede efter et godt angreb til 6-2, men så var det slut, næsten. For i sidste minut fik vi nok engang erobret bolden og så gik det stærkt. Peter til Kassinger og den ventede assist til Peter til slutresultatet 7-2 til os, og dermed den hilsen vi gerne ville sende til Palle fra os alle sammen.

Vi kan nu selv afgøre det hele i den sidste kamp på hjemmebane om 14 dage mod ØB.

Holdet var: Jan, Carlo, Roman, Claus, Denis, Benny, Kassinger og Peter.

Med venlig hilsenJohn