+70 Lyngby – Frem

Hvis vi slår dem ligger vi med i toppen af rækken sagde vor holdleder inden kampen. Selv kom han direkte fra Sverige, medens jeg hentede de øvrige på FREM.

Vi havde flere afbud, ingen målmand og ingen udskiftning, men spille det ville vi.

Det blev Niels Velton som tog posten som målmand og Jacob som velvilligt havde taget med spillede på top. Carlo, Benny og Kassinger dannede forsvarsbastionen.
Det gik lige i starten, men efter 1-0 til Lyngby havde vi ikke meget at komme med i første halvleg som endte 3-0 til Lyngby.

I pausen ændrede vi lidt på opstillingen, Jacob gik med tilbage og Kassinger lå i front. Efter en bolderobring af Carlo og et hurtig spil op af banen var Kassinger fri og vi fik reduceret til 1-3. Derefter havde vi to store scoringschanser, først Kassinger som nok engang blev spillet fri af Carlo og derefter Carlo selv som snød Lyngby-forsvaret og målmanden troede han, men ak, med det yderste af foden fik Lyngbys dygtige målmand pareret, og drømmen om 3-3 var slut.

I stedet øgede Lyngby til 4-1 og nok 2 mål satte slutresultatet 6-1 til Lyngby.

Sådan var det, Lyngby var bedst på dagen. De gav øl til de slukørede, og vor holdleder opmuntrede os, især Jacob fik ros.

Holdet var: Niels V, Carlo, Benny, Jacob og Kassinger

Hilsen
John