+70 ØB – Frem

Prøv at se billedet fra formiddagens kamp mod ØB. Glade ser de ud allesammen. Selv Mike fra Newcastle, forreste række til venstre, smiler over hele femøren. På trods af asylstop fandt han rummelighed på holdet, godt hjulpet af Alfreds store støvler som han måtte låne for at kunne spille. Lassen havde knækket reglerne, som også nogle frygter at socialdemokraterne vil gøre når de, efter alle målinger, kommer til magten.

 

En lille lempelse, sagde Lassen, betyder jo ikke at hele vor udlændingepolitik ligger i ruiner, og de (englænderne) er jo heller ikke ude endnu. Så var den ged barberet og vi kunne gå igang.

 

Og hvilken start, efter 2 mindre kiks i ØB forsvaret var Peter på pletten og 2-0 til os, indtil englænderen kværnede en ØB spiller og dommeren pegede på straffepletten. Palle stillede sig helt ude ved den ene stolpe for at tvinge det lange hyl med den skarpe venstre fod til at sætte bolden i det store åbne hul – genialt tænkt – men ak, han skød hvor Palle havde stået og udligning til 2-1. Et hurtigt opspil og nok engang Peter på pletten – et fuldendt hattrick, nok en ØB scoring og halvlegsresultat 3-2 til os.

 

15 minutter ind i 2. halvleg stod den stadig 3-2 til os, men kræfterne var ved at slippe op, så en ny taktik måtte tages i brug. Hver gang vi fik bolden drønede vi den i den stærke medvind helt over mod legepladsen i den ene ende af fælleden. Tiden gik og ØB’erne halsede afsted efter den. Vi troede vi spillede efter reglerne i England, hvor man kun spiller med en bold, men det gjorde ØB’erne ikke. De lurede fidusen og hver gang vi skulle til at puste ud smed de en ny bold på banen – det var her det hele gik galt.

 

Resten var “ud at køre med de skøre” – beskyldninger føj med vinden og ingen kunne forklare hvordan ØB efter at have udlignet og bragt sig foran med 4-3 kunne score yderligere 4 mål i kampen sidste 7 minutter, til et slutresultat på 8-3.

 

Se på billedet igen, vi var engang så glade.

 

Holdet bestod af: Palle, Poul, Lassen, Mike, Peter og Kassinger.

 

Med venlig hilsen

John