+70 ØB -Frem

Hvis man tror på det biologiske ur, så var der noget galt med kamptidspunktet denne dag på fælleden. I hvert fald på det ene hold.

At modstanderen kommer foran 1-0 kort efter start har vi prøvet før, men ryste os det kan det da ikke. Tydeligvis var vi rystede inden, for sjældent har vi spillet så uinspireret, selv med kæder og hele molevitten. Muligt at det har noget med bekymring om parkometerpenge, det er ikke til at vide?

Første halvleg er der ikke så meget at skrive om, da vi fik scoret til 1-1 var det et selvmål, men nu var vi dog tilbage. En stakket frist, så 1-2 og derefter en tåhyler fra midten af banen der fes med en utrolig fart forbi alle – også Palle. Han sagde efter kampen at hans fod hang “fast” i græsset, nogle vil sige at han slet ingen fødder havde.

Bagud 3-1 gik vi igang med 2. halvleg, prøvede at presse ØB og deres store spilfordeler “femmeren” højt oppe på banen. Det gav pote, men så blev Palle vist ud for resten af kampen for at tage med hænder uden for feltet. En hård dom og vi protesterede, men dommeren skønnede at det var til rødt kort.
I 10 minutter måtte vi spille med 4 mand, spillede os til gode chanser, men ind ville bolden ikke. Med fuldt hold igen pressede vi, men som i første halvleg pillede ØB´s målmand alt ned og i stedet kom vi yderligere bagud.

Det var ØB´s dag hvor det biologiske ur stod forkert – bolden ville ikke ind og der skulle en ØB fumlen til for at Peter kunne skubbe bolden over stregen til slutresultatet 2-4. Øv-Øv. 

Højt at flyve dybt at falde, sådan så det ud da vi kom ned i omklædningsrummet, men, men – god snak, lidt kritik her og der, og vi er klar til igen at hoppe på hesten om 14 dage mod Brønshøj på hjemmebane.

Holdet bestod af: Palle, Roman, Claus, Brutale, Carlo, Benny, Kassinger og Peter.
Med venlig hilsen
John