+ 70 ØB – Frem

Her kommer et rigtigt taber referat, øv, øv og atter øv. Hvad skal man sige når solen skinner, græsset er grønt og ikke en vind rører sig – eneste problem – bolden er rund.

Nu er den normalt det, også på fælleden vor vi møder ØB – før i tiden på et toppet græstæppe, men idag så fint et kunstgræstæppe ingen kunne beklage.

Det startede egentligt meget godt, vi havde de meste af spillet, også en del chancer, men enten skød vi dårligt eller ØB’s målmand stod i vejen. Pludseligt skiftede det hele og vi kom bagud med 0-2 på et par svipsere, en dårlig opdækning (kassinger) og en fejlaflevering (lassen). Puha – sådan blev det ved halvleg. Det måtte der ændres på og det blev der 0-3, og Benny sagde de vise ord “nu bliver det svært”. Ganske rigtigt ulykkerne fortsatte 0-4. Jeg tror at ØB tænkte nu kører det, men på et par flotte opløb og mål af Lassen og derefter af Benny fik vi reduceret til 2-4 og håbet blev skabt med 10 minutter tilbage. Ak, ak medens vi var ved at dejse af varme og træthed scorede de yderligere 2 mål og sådan blev det 6-2 til ØB og øv, øv.

Vi har talt om det før, når vi har udskiftningsspillere med skal de bruges – det blev Finn stort set ikke, hvorimod modstanderne med hele 3 ekstramænd løbende skiftede ud – egentligt meget fornuftigt i den varme.

Holdet var: Oldenburg, Brutalis, Lassen, Benny, Finn og Kassinger.

Hilsen
John