+70 Øb1 – Frem

Kampen var sidste runde i vinterturnering, hvor vi inden runden lå som nr. 3 med 1 point mindre end de 2 førerhold AB1 og ABTårnby. Så hvis osv. vi kunne vinde og de andre tabe, eller blot spille uafgjort ja så ville det jo være helt utroligt.

På en dejlig forårsdag kan meget lade sig gøre, solen skinnede og kunstgræsset var grønt på Østerbro. Efter få minutter var vi foran med 1-0, godt modpres gav en medløber til en helt fri Kassinger og bang så sad den der. Steen B tryllede, driblede så både modspillere og delvis ham selv blev helt rundtossede, men fri kom han så 2-0 efter blot 7 min. spil.

Senere scorede Steen nok engang til 3-0 nu var den kamp hjemme, men en “sejler” ind over Palle endte i hovedet på en ØBer 3-1. Og så det utrolige en assist fra Steen og så stod den 4-1, hvilket var halvlegsresultatet.

2. halvleg blev lidt mere rodet, og vor sejr var aldrig i fare, slutresultatet blev 5-1 til os. Målene blev scoret af Steen B (2) og Kassinger (3).

Holdet bestod af Palle, Jan L, Jan M, Benny S, Arne, Steen og Kassinger.

Så var det jo bare at vente på at de andre resultatet løb ind, vi havde gjort hvad vi kunne. Første resultat kom fra AB som havde fået en øretæve af ØB1 og tabt med 7-4 så de var passeret og 2. pladsen i hus. I Skovshoved gjorde ABTårnby ren proces ved at vinde med 3-0 tillykke med dem og deres førsteplads.

For vor del var slutstillingen vel mere end godkendt. Vi var det mest scorende hold med 34 mål efter 5 sejre og 2 nederlag og ialt 15 point på en flot 2. plads.

Hilsen
John