+70 ØIF2-Frem

Det var kulde og hård sidevind da vi stillede op mod ØB2 på fælledens fine kunstgræs bane. Roman gik hjem inden vi kom igang da han ikke har en parkeringsapp og ikke kunne få hjælp til at finde en der kunne tage imod kolde kontanter eller hans slunkne kreditkort. En bøde ville han ikke risikere.


Og, hvad har så det med fodbold at gøre – jo det havde den konsekvens at vi bare var 5 mand som alle kunne holde varmen på banen en hel kamp. Det gik også fint med følgende 5. Palle i mål og ude Jan L, Benny, Poul og John.


1-0 til os blev det da Poul brød et angreb og resolut sparkede den i kassen. Efter 2 pareringer af hårde skud måtte Palle kapitulere for et hvinene langskud mellem benene og så stod den 1-1. Kort efter var det Lassen det brød et angreb, da ingen rigtig gik til ham fortsatte han og knaldede den op i hjørnet – et flot mål og 2-1 til os. Kort efter serverede John en bold til Poul der scorede til 3-1 som også blev halvlegsresultatet.


I 2. halvleg startede Benne et flot angreb fra højre side, spillede John, fik den igen og serverede en sukkerbold for Poul der nok engang var på pletten og fuldbyrdede sit hattrick med et flot mål. Vi skulle nok have scoret et par kasser mere, men i stedet blev der ØB der med et langskud som blev rettet af og snød Palle og dermed fik kampens sidste mål til slutresultatet 4-2.


Med venlig hilsen

John