+70 SIF/HIK -Frem

Den sparkede som en hest – både højre og venstre tå. Hele 7 gange hylede den ind i netmaskerne bag en forbløffet målmand. Som jeg nævnte for ham efter kampen ville han ikke kunne klare sig som western helt – han trak alt for langsomt.
Skyderen havde Jesper og er fra SIF/HIK og den nedlagte målmand hedder Palle, er fra FREM og glemmer sikkert ikke denne mandag formiddag i Skovshoved, hvor et forventningsfuldt fremmerhold med Lassen i spidsen skulle leve op til de 2 første kampes succes – ubesejret og 4 point.
Uha, uha lige fra start gik det helt galt, en oplagt målchance til Arne kunne have bragt os i spidsen efter få minutter, var det varslet? I hvert fald var vi bagud 0-2 efter 10 minuttet og Lassen skiftede ud – ind kom han selv og Kassinger. Det blev det ikke bedre af, den tredje tåhyler blev banket af og bedre blev det ikke da Lassen i ivrighed sendte den ind bag en forbløffet Palle. Så 0-5 med nok en tåhyler, og endelig kom vi på tavlen, en assist fra Kassinger fik Roman sneglet ind over stregen. Halvlegen endte 1-6.


Det hang ikke sammen, dobbeltudskiftninger gav uro og uklarhed. Selv om det ikke gik vor vej påstod Lassen ved 1-8 at vi tidligere havde hentet den slags, og 2-8 blev det da også ved et flot mål fra Carlos venstrefod. Et par chancer mere havde vi, men det hele sluttede 2-10 og øllerne smagte, selv om de var gratis, bittert.
Vi må op på hesten igen, næste kamp er på hjemmebane på mandag.
Holdet bestod af: Palle, Arne, Roman, Brutalis, Carlo, Lassen og Kassinger.
Hilsen
John