SIF/HIK – Frem +70

Vi kunne dårligt ønske os en bedre start på denne varme sommerdag i Skovshoved.
Nogle kunne huske den dag for nogle år siden hvor vi fik en lussing derude, og talte derfor inden kampen om at vi skulle spille på 0-0, men det kom ikke på tale.

 

Starten var lidt forsigtig fra begge hold, og da deres bedste mand efter 5 min. spil måtte humpe ud med en fiberskade fik vi langsomt overtaget, vi havde et par gode chancer, men der skulle gå 15 minutter før Roman med en pasning op ad banen til Peter – “Sælen” var tilbage og 1-0 til os. Så var den der, efter godt spil blev det 2-0, nok engang med Peter på pletten og inden sidste halvlegsfløjt havde Brutalis bragt os foran med 3-0. Den var hjemme følte vi.

Og sådan var det. 2. halvleg endte med en lussing til Skovshoved på 8-1. Roman var den helt store hvad angår assis,t 4 afleveringer fra hans fod. Palle stod en rigtig flot kamp, greb ind når det gjaldt og Brutalis sled så længe han var med, både oppe og nede.

Vi må konstatere at “Sælen” er tilbage med bravour, 5 mål og 3 assist, så kan man vel ikke forlange mere. Når det er sagt må vi blot konstatere at sådan er arbejdsfordelingen på holdet, så han passede blot sit job.

Brutalis scorede 2, Benny 1 og Peter som nævnt 5. Assisterne stod Roman med 4, Peter med 3 og Kassinger med 1 for.

Holdet bestod af: Palle, Brutalis, Roman, Benny, Peter, Dennis og Kassinger. (se vedlagte billede)

Næste kamp er mod B93 hjemme på mandag den 24. august kl. 1030 – Vi spiser sammen efter kampen.

Med venlig hilsen

John