70+Frem-Brønshøj 1.5.2023

På arbejdernes internationale kampdag og i dejlig solskin tog Frem imod Brønshøj på banerne bag Vandkulturhuset. Det blev en livlig affære, som efter vekslende føringer sluttede 5-5. Frem kom bedst fra start. Efter fem minutter erobrede Palle bolden, spillede hurtigt til Peter, som sende den over målmanden til 1-0. Midt i halvlegen udlignede Brønshøj på et kludespark, der uhindret trillede i mål. Frem slog dog hurtigt tilbage. Brutale udnyttede at Brønshøjs målmand var kommet for langt ud af målet, og løftede flot bolden i mål. Kort efter blev Poul spillet fri, og så stod det 3-1. Føringen varede dog kort, da et skud blev rettet af og strøg forbi Anthon. 3-2 ved halvtid.

I anden halvleg vekslede spillet uden de store chancer, men udeholdet fik udlignet, da deres forward nåede en lang fremlægning før Anthon. Frem svarede hurtigt igen. Carlo fandt Peter, som efter et enkelt træk, sendte bolden i mål til 4-3. Så var det afslapning i Fremdefensiven og det udnytte Brønshøj til 2 hurtige scoringer. Bagud 5-4 pressede Frem på og på er indiskutabelt straffespark fik Peter udlignet til slutresultatet 5-5. En lidt svingende indsats af Frem, som dog gav 1 point.

Frems hold: Anthon, Carlo,Palle,Brutale,Poul og Peter.

Næste kamp er ude mod Lyngby den 8.5.23 kl 12.00 på Lyngby Stadion.

Holdet sendes ud senere på ugen, når der er overblik over truppen.