Roskilde VM f. 11 M.hold +70

VM for 11- mandshold 70+ I Roskilde

Onsdag morgen i strålende solskin blev VM 70+ skud igang på Roskilde Stadion med flere taler bl. a. tidlige landsholdsspiller Keld Bordinggaard, som så frem til at deltage, når han blev gammel nok. Frem var eneste klubhold, der deltog, resten af deltagerne var enten sammenslutninger, regionshold eller officielle landshold. Der var hold fra Tyskland, Wales,England, USA foruden de andre danske hold. Så det var kompetente modstandere Frem var oppe mod.
I 26 graders varme og iført flotte nye spilledragter løb Frem på banen til første kamp mod CT United fra USA. Efter en lidt vaklende start, hvor Fremspillerne skulle vænne sig til den store bane, havde Frem en god periode midt i halvlegen, og på et usædvanlig flot langskud i fjerneste målhjørne bragte Palle Jensen Frem på 1-0, som blev resultatet ved pausen. I anden halvleg kom Frem under pres, og havde sværere og sværere ved at holde i bolden. Det var dog først 10 minutter før tid udligningen faldt, og så så det ud til at begge hold var tilfredse og kampen ebbede  ud.
Næste kamp var mod team Roskilde. Et godt forberedt hold bestående af de forskellige klubber i Roskilde, som havde trænet med henblik på VM nu da de var på hjemmebane. Frem var under pres hele første halvleg, men klarede 0-0 på en solid defensiv. Anden halvleg formede sig som første, men en for kort tilbagelægning til Anthon blev opsnappet af en Roskildeangriber, og så stod det 1-0. Et langskud kort før tid fordoblede hjemmeholdets score, og 2-0 var en realitet. Dagens øvrige resultater magede sig således, at Frem med en sejr over Wales torsdag, kunne sikre sig en kvartfinaleplads. Det hører I om morgen.