Referat af +70 Køge – Frem 13.05.24 

Mandag troppede +70 holdet op i Køge hvor det igen er muligt at trække vejret nogenlunde farefrit efter flere brande på gummifabrikken og et brændende skib i havnen . 

 Vi forventede en overkommelig modstander efter den gode kamp mod Rødovre , men vores spilleniveau svinger mere end en kvindes humør . Vi kombagud 0-1 da referenten ldt nonchalant undlod at tacle ordentlig igennem .Senere blev det 0-2 da Mathiesen lavede en opspilsfejl . Men da 0-2 er verdens farligste føring kunne vi ret beset tage det køligt . Vi havde indtil da tilladt os at brænde flere chancer .Det lykkedes at reducere på et godt mål fra peter på et skud fra venstre side . Og minsandten om ikke Køge meget venligt lavede et selvmål på et hårdt indlæg fra referenten . Senere i anden halvlegvar Mathiesen igen involveret i en scoring , som dog blev udlignet med en scoring fra Niels . 

Det kostede ham dog førligheden i et stykke tid og var ved at skaffe os andre et hekseskud , da vi skulle have ham på højkant .Men han kom dog højst overraskende på banen igen og fuldførte kampen . 

Frems hold bestod af Mathiesen , som nævnt var impliceret i et par scoringer , men ellers var vågen overfor Køges afslutninger .John T spillede lidt forskelligt , men aldrig i tavshed . Bagude spillede Bjarne , men kan godt lide at sweepe , hvilket oftest bevirker man kommer i undertal midt på banen .Midtpå spillede desuden Niels fornuftigt garneret med en scoring .Peter fyldte fint foran, men samspillet med de andre halter idt ind i mellem (læs: der er uenighed om ,hvor og hvornår bolden skal spilles ) . Referenten følte han løb meget og kostede et mål , som han så opvejede med et oplæg til  èt . 

 Resultatet 3-3 var nok i underkanten ,hvad vi synes ,der er retfærdigt ,.Vi havde en del gode tilbud , som ikke blev udnyttet. 

Det virker som om tidligere tiders automatismer er forsvundet ,så bliver i tvivl om hvordan og hvornår bolden bliver spillet , hvilket går ud over tempoet i spillet.