Referat af +70 Lyngby –Frem

+70 holdet stillede til kamp i Lyngby i sæsonens sidste kamp med håb om at øge pointkontoen . Inden kampen var der dog en del kuriøse afbud. Poul sejlede for tredje kamp i træk rundt på Peblingesøen . Peter stod med det ene ben i graven efter en smule torden regn og John T kunne ikke bevæge sig p.gr.a.smerter , men tilbød dog at komme som nødhjælp .Niels afslog decideret at stille op af ukendte årsager .
Men heldigvis består truppen også af en del ukuelig spillere , der ikke er bange for at stille op trods adskillige skavanker .
Lyngby lider åbenbart lidt af det samme , dade kun kunne stille 5 mand ,hvilker jo hvad vi også , da vi var 6 mand , hvor en kun spillede 20 sekunder .
Allerede fra start var Frem toneangivende og midt i første halvleg lagde referenten en aflevering i hovedet på Bjarne til 1-0 .En tro kopi af et mål i tidligere Lyngbykamp , dog med omvendt fortegn .
Frem dominerede også anden halvleg med godt angrebsspil og soidt forsvarspil .
Frem gjorde det til 2-0 da de satte John t. på banen .Han skulle blot bruge ti sekunder for at score . 10 sekunder senere forlod han banen igen . Senere scorede Werge til 3-0 på et fladt skud .Arne Høj gjorde det til 4-0 og vi kunne gå til sommerpause med samvittigheden i orden.
Dagens hold bestod af Mathiesen , der præsterede endnu et clean sheet , selvom han prøvede at undgå dette ved at kikse en modtagnind , men bolden triledeuden om mål .
Men ellers spillede vi uden angriber , alle fire markspillere skiftedes til at gå med frem , når chancen bød sig .Dette spil effektueredes af Werge,referenten ,bjarne og Arne Høj,hvoraf kun sidstnævnte efter en god bolderobring smider bolden væk med klumpfoden.I angrebet dukkede pludselig
Her på 100 året for Kafkas død skal man nu pludselig høre at han er woke , men det er ihvertfald ikke noget , der plager nogle af vores spillere.
Sidste mand der skal nævnes er Palle , som er begyndt at spille gåfodbold.Han udså sig flere oplagte emner på Fremholdet.