Referat af +70 Frem – Rødovre . 

Som sædvanlig troppede +70 holdet op bag Vandkulturhuset til møde med dagens modstander Rødovre , med håbet om at vi ville undgå en sædvanlige  dukkert. 

Vejret var overskyet med en smule vind i nordlig retning .Frem kom godt i gang med sikker boldomgang og tilpas aggressivitet , hvilket fremprovokerede et par gode tilbud ,som burde være blevet udnyttet . På grund af afbud fra vores sædvanlige forsvarspar , blev John T henvist til pladsen som bageste mand , men det afholdt ham ikke fra at gå med frem og lave et godt mål .Senere i halvlegen blev han dog overlistet af en Rødovrespiller  , der med en skarp dribling kom fri og scorede med et godt skud .Kort efter fik Frem et hurtigt opløb ,hvor referenten spillede Poul ,hvis skud blev rettet i mål af en Rødovreforsvarer . 

Anden halvleg var temmelig jævnbyrdig uden de store chancer til nogen af holdene p.gr.a. opmærksomt forsvarsspil fra begge sider . Peter fik dog en friløber , men ventede så længe at en Rødovreforsvarer nåede tilbage og lave et frispark . Helt uforståeligt fik Rødovre spilleren lov til at blive på banen . 

Frems hold bestod af Mathiesen på mål og var uden skyld i Rødovrescoringen , men kan dog skabe en vis nervøsitet hos referenten , når han har bolden i fødderne.John T i solbrændt tilstand spilede solidt i forsvaret , men gin tonicen havde sat sit præg ,så han måtte lade sig udskifte ind i mellem .Werge ,Poul og referenten arbejdede solidt på midten og bandt holdet godt sammen.Referenten vikarierede for John T når han skulle have pause.Peter var en god opspilsstation , da han havde fået en modstander , han kunne dreje rundt om . 

Spillet var karakteriseret ved vores få fejl , gode løbearbejde og fine forsvarsspil .Eneste fejl var at vi ikkeudnyttede de gode tilbud i første halvleg , som havde lettet arbejdet . 

Efter kampen var stemningen god ,da det er lang tid siden , vi har slået Rødovre. Da vi endelig var holdt op med at skændes på banen , fik vi en ordentlig skideballe af Anton samt et ønske om at han gerne vil dømme vores kampe . Det ved vi ikke om vores ører holder til . 

I bedste gammelmandsfodboldstil blev der gennem hele kampen diskuteret om , der skal være indspark eller indkast . Her blev der selvfølgelig ikke opnået enighed , men der er da nogle som skal øve sig lidt i aat kaste ind , hvis det er det der skal foregå .