Kell LarsenKell Larsen   født 19. februar 1940 død 2.februar 2021
Kell var en ægte Fremmer, som allerede i1952, som 12 årig, blev indmeldt i klubben.  Sammen med undertegnede og to andre klasse kammarater på Lykkebo Skole.     
Det var ikke skolen der  havde den store interesse og da han i starten af 6 klasse fik tilbud om et job, og lovning om læseplads hos Gutenberghus, så bad han om at komme        ud af skolen i utide. Vi andre måtte pænt vente og afslutte skoleåret.
På fodboldbanen fik han, specielt i ungdomsårene stor succes som innerwing. Et DM for ynglinge 1957 blev det også til.                                                                   
På førsteholdet kom han også, 23 kampe blev det til. Han var ret målfarlig og scorede 13 mål.Efter førsteholdet spille han i mange år på de lukkede seniorhold.Kell var i klubbens bestyrelse 1967 – 1973.  Og var også i en periode formand for førsteholds spilleudvalgDa førsteholdstræneren blev fyret, så overtog han træningen, af spillerene i en kort periodeKell startede også sin egen grafiske virksomhed, og fra første dag var han sponsor i klubben.Da klubhuset skulle moderniseres, (2017-18) deltog han med stor iver i både udvalgsarbejdet og under den praktiske udførelse.Lige til det sidste mødtes han med torsdagsholdet og var delagtig i klublivet.                                                                                                                Ole Christiansen