01.10.21 +65 AB Tårnby – Frem

Vejrudsigten havde lovet regn og blæst, men heldigvis kom det først ud af eftermiddagen, så Frem’s 65’ere kunne i fint vejr jagte deres 3. sejr på stribe i udekampen mod AB Tårnby.
Frem startede bedst og var i boldbesiddelse de første 10 minutter. Et par enkelte afslutninger blev det til, dog uden at sætte hjemmeholdets målmand på de store prøver. Stik mod spillets fordeling kom AB Tårnby på 1-0. Et indlæg blev i 2 omgange headet ind bag Anthon. Hurtigt derefter forsøgte Poul med et lidt optimistisk skud langt udefra, og den strøg i kassen til stor overraskelse og glæde for fremspillerne og den eneste supporter Palle Fricke. Herefter var Frem igen toneangivende og kort før halvtid bragte Peter Frem foran 2-1 på en ripost.

Anden halvleg kørte Frem på fra start, og efter 10 minutters spil, havde Peter sendt 2 bolde i mål efter flot opspil. Det var ikke nok for Frem. Angrebene startede helt nede bagfra, hvor Bjarne, Palle og Roman på skift førte bolden frem. Det gav mange chancer, og på en af disse bankede Werge bolden ind bag hjemmeholdets keeper. Kort efter gjorde Palle Jensen ham kunsten efter, dog med den lille detalje, at bolden brækkende kort før målmanden. 6-1. Så forlod Peter banen, da han skulle hente børnebørn i Lyngby. Det viste sig at være en god ide. Werge scorede endnu et mål, og da hjemmeholdet havde scoret kampens første mål, fik de også lov til at pynte på resultatet med en scoring til 7-2. Mens Peter var nået over Motorvejsbroen, og fik hentet børnebørnene , måtte resten af holdet fordrive 3 timer i kø på Amager. En flot kamp af Frem, som nu nærmer sig toppen af rækken. Næste kamp er torsdag 7.10. Kl 11.00 ude mod Lyngby

Frems hold: Anthon, Poul, Bjarne, Roman, Palle, Werge, Brutale og Peter