02-09-2021 +65 Frem – Fremad Amager

65+ Frem- Fremad Amager
På de solbeskinnede kunststofbaner bag Vandkulturhuset tog Frem imod Fremad Amager i efterårsturneringens første runde. Om det var varmen, skal være usagt, men Frem startede med et hav af fejlafleveringer, og overlod dermed initiativet til gæsterne. Det var de ikke længe om at udnytte, for efter 10 minutter var Anthon passeret 2 gange. Det fik Frem igang. Med tættere markeringer og bedre positionsspil var hjemmeholdet ganske godt med i resten af halvlegen, og havde et par pæne muligheder for at reducere. John S skød,  men målmanden parerede
og  Palle J sendte bolden lige forbi. Få minutter før halvleg måtte Arne N udgå med en hovedskade efter at være blevet væltet af en modstander.
I anden halvleg fortsatte Frem med højt pres, som gav flere bolderobringer og førte til flere farlige forsøg, med Fremad Amagers solide målmand greb flot ind.  Gæsterne havde ikke det store at byde på i anden halvleg, og  da Frem ikke kunne få bolden i mål, troede alle at det ville ende med 2-0 til gæsterne. Sådan gik det ikke. For et højt indlæg gik over Fremforsvaret, og ved bageste stolpe headede Fremad Amager forward bolden i mål til 3-0. Ikke den bedste start på efterårssæsonen for dagens Fremhold, som var:
Anthon, Arne N, Roman, Poul, Brutale, Palle J, John S, Werge, Jørgen Kidde og Peter