03.10.22 +70 Køge – Frem

70+ Køge –  Frem 3.10.22
Frem 70+ var i dag på langfart til Køge, hvor hjemmeholdet med 2 sejre i bagagen ventede. Roman var vendt hjem fra Prag, så den gamle taktik med 2 kæder, der skiftede hver 10. minut,  blev taget i brug. Første halvleg blev en halvkedelig affære. Frem havde bolden mest, og kom også frem til et par pæne chancer, uden at det lykkedes at passere Køges velspillende målmand. En enkelt friløber til hjemmeholdet blev det til, men Mathiesen kom godt ud og fik blokeret. 0-0 ved halvtid.
Anden halvleg fortsatte på samme vis, men så forsøgte en Køgespiller sig langt udefra, og hans velplacerede spark passerede gennem Fremforsvaret til 1-0. Nogle minutter efter fik Frem udlignet ved Brutale efter flot opspil. Så vovede Køges målmand sig for langt ud. Peter erobrede bolden, og sendte den i en blød bue over forsvaret og i mål. 2-1 til Frem. Frem var flere gange ved at øge føringen, men Køges målmand tog alt hvad der kom. Derfor var kampen stadig på vippen, og da der manglede 10 minutter mistede Frem bolden i opspillet. Mathiesen nåede ikke ud til bolden, og på indlægget kastede Palle sig ned og afværgede forsøget, men bolden røg efterfølgende op på armen til straffespark, som hjemmeholdet udnyttede til 2-2. Det gav hjemmeholdet blod på tanden og en misforståelse i Frems forsvar gav et let føringsmål til Køge og til allersidst endnu et mål, så Frem måtte rejse hjem med et 4-2 nederlag. Helt unødvendigt.
Frems hold: Mathiesen, Kassinger, Carlo, Roman, Palle, Poul, Brutale og Peter.
Næste kamp er på mandag 10.10.22 kl. 10.30 hjemme mod HIK/Skovshoved. Hvordan er tilstanden hos de skadede spillere? Husk afbud hvis du ikke kan spille.