Referat af +65 Lyngby – Frem.

At skrive referater af +65-kampene er næsten lige så sjovt , som at skrive nekrologer i en covid-epidemi. Dagens kamp var ingen undtagelse ,den matchede vejret gråt i gråt.
Vi stillede ellers med 9 mand ,så der var ingen ,der behøvede at slide sig op . Men optimismen falder kendeligt ,så snart mosdtanderne scorer første mål , og det gjorde de ret tidligt . Ar ne lod sig overrumple efter 5 min , og så var vi bagud. Derefter lod vi et par lette mål gå ind . Afslutninger ,som egt. Ikke var skud, men bolden blev trængt indover stregen uden egt. modstand.
Vi var bagud 5 – 0 ved pausen. I 2. halvleg Og efter pausen fortsatte det dårlige spil og Lyngby vandt 9 – 1 ,hvoraf kun det ene mål var seværdigt . Et hårdt skud op i krydset . Et andet mål blevet lavet efter et opspil ,hvor referenten sad og snørede støvler. Det kan man heller ikke tillade sig .
Vores enlige mål blev lavet af genopstandne Wigger , der efter bandespil med den ene stolpe ,sparkede den ind ved den modsatte.

Resultatet kan vi jo ikke gøre noget ved,men nogle af målene burde være forhindret ,men det er som om vi ikke vil anvende fysik ,når bolden er tæt inde under mål .Som sagt lod Arne sig vælte alt for let ved det første mål og Mathies havde ikke sin heldigste dag . Poul kan vi jo ikke gøre noget ,han spiller som den snurretop han nu er . Peter og John tilbød sig oppe foran men manglede noget støtte.
Selv om det ser svært ud ,skal vi måske ikke helt opgive endnu , for ind i mellem spiller vi fornuftigt rundt , men det slutter som regel med en håbløs aflevering. . Målchancer ? Udover Wiggers mål ,var der kun langskudsmuligheder til Werge og wigger . Desuden en lidt svær hovedstødschance til referenten .
Holdet bestod af Jan Mathiesen,Poul,Brutale,Arne Høj,Roman (kæmpede bravt mod overmagten),Tune , Peter og Wigger