04.04.22 +70 Frem – KB

FREM – KB 3-3

Mandag d. 4. april, Vally Idrætspark.

Så blev det tid til den første kamp i sommerturneringen! Der var nu ikke meget sommer over Valby, så kampen blev spillet i Hafnia-hallen. Der var afbud fra Roman, Peter og Claus og med Svensson på holdet sad Jan M. over og Kassinger i målet!
Den nye holdleder gav inden kampen besked på, hvordan der skulle spilles! Erfaringer fra vin-terturneringen var, at modstanderne fik alt for lette mål, når vi spillede ’presspil’. Den nye tak¬tik gik ud på, at vi var mere afventende for at stabilisere forsvaret. Alligevel var det ved at gå galt i starten af kampen, hvor en KB’er stod helt fri, men heldigvis skød han over mål!
Men efterfølgende viste det sig, at det var en rigtig god taktik. Vi havde styr på forsvaret og tilspillede os flere gode chancer. Poul havde en kæmpechance men skød over mål, men gjorde det hurtigt godt igen, da han scorede til 1-0 fra en spids vinkel.
Og der gik ikke lang tid før vi igen kom på måltavlen. Det var Svensson, som i Peters fravær, var sat helt i front. Han afdriblede en modstander og huggede den op i målhjørnet. 2-0 til os og vi kunne gå til pause, hvor alle var meget tilfredse med både spillet og taktikken. Hvis vi fort¬satte på den måde, skulle vi nok hive sejren hjem. Men sådan skulle det ikke gå.
Efter 5 minutter i 2. halvleg reducere KB til 2-1, da vi vores taktik svigtede. Vi holdt dog fast i taktikken og fik endnu et mål af Brutale efter godt opspil af Kassinger og Svensson. Så var den ged barberet tænkte vi. Men desværre var vi ikke helt skarpe resten af kampen, og KB fik to mål så det endelige resultat blev 3-3. Ærgerligt ikke mindst fordi vi have en kæmpechance lige in¬den slutfløjt. Poul sendte en præcis hård aflevering ind foran mål , men desværre for hård, ef¬ter Brutales mening!
Vi spillede en rigtig god kamp selvom den ’nye’ taktik ikke fungerede helt perfekt i nogle peri-oder af kampen. Som noget nyt deltog Kassinger flere gange i vores opspil. Det fungerede rigtig godt og skabte flere målchancer. Stemningen var god. Vi bakkede hinanden godt op, bortset fra en episode i 2. halvleg, hvor Kassinger mente, at holdlederen ikke var i træning.
Den slags bemærkninger til holdlederne ser vi ikke gerne igen!!!

Holdet bestod af Kassinger, Poul, Svensson, Carlo, Brutale og Benny.
Målscorere: Poul, Svensson og Brutale.