Frems startede Vinterturneringen2023/2024 med en hjemmekamp mod AB Tårnby. Efter en del forvirring og misforståelser om det, at spille ude eller inde, endte vi på banerne bag Vandkulturhuset. Her stod kampens dommer Bjarne klar til at fløjte opgøret i gang. Udeholdet stillede op uden udskiftere i en meget defensiv opstilling, som gjorde det svært for Frem at komme igennem til afslutninger. Frem fortsatte dog tålmodigt med at spille bolden rundt, og efter et kvarter blev det 1-0. En aflevering fra Brutale og et flot indløb fra Poul, som lidt heldigt fik raget bolden i mål. Kort efter 2-0. Samme opskrift, dog med en meget sikker scoring af Poul. Gæsternes offensiv i første halvleg var yderst sparsom. Et par skud fra distancen var ingen opgave for Mathiesen i målet.
Kort ind i anden halvleg blev det 3-0. Bolden blev spillet op til Brian, som hurtigt afdriblede sidste mand, og sikkert sendte bolden i kassen. Så skulle kampen være afgjort, men en uopmærksomhed i Fremforsvaret udnyttede gæsterne til en scoring til 3-1. Trods reduceringen fortsatte Frem med at være i boldbesiddelse, og AB Tårnbys kræfter var ved at slippe op. Det udnyttede hjemmeholdet til yderligere to scoringer. Først ved Brian efter bandespil, og sluttelig Peter med en effektfuld tåhyler til 5-1. En fin start på turneringen.
Frem hold: Mathiesen, Werge,Poul,Brutale,Brian og Peter