05.05.22 +65 B93 – Frem

Referat af +65 B93- FREM 05.05.2021

Der ventede en noget besværlig kamp på Østerbro torsdag formiddag .Indtil det sidste var ,der tvivl om vi kunne stille fuldt hold , men det lykkedes lige at skrabe 7 mand sammen . B93 derimod havde næsten ti mand i truppen , og kunne derfor skifte ud i det varme vejr.

Taktikken gik ud på at spille lidt henholdende og få B93 ud og løbe ,men det lykkedes ikke specielt godt . 1 halvleg viste at vi mangler lidt taktisk savoir faire , eller lidt Atletico Madrid gadedrengsfodbold.

Reconvalescenten John Svensson tilbød at spille stopper , men da han knapt var kommet ud af sengen  ,blev han hurtigt overløbet og vi var bagud 0-1 .Inden pausen scorede B 93 endnu to gange , så vi var bagud 0-3 .

2. halvleg var lidt mere opløftende , vi begyndte at spille lidt mere fornuftigt og dækkede bedre op. Og pludselig skete miraklet. Efter vi i timevis havde indøvet en hjørnesparksdetalje , lykkedes den pludseligt . En hjørnespark fra Brutale til forreste stolpe blev nydeligt forlænget ind i mål af Peter Sæhl.

Sidst i halvlegen begyndte kræfterne at slippe lidt op , og B93 fik 2 sene mål .Det ene lidt gaveagtigt efter et hjørnespark.Og det sidste en klassiker : Ned til baglinien og skråt tilbage , hvilket de involverede forsvarere ,måske godt kunne have forudset.

Efter kampen kun man så diskutere forløbet.B 93 kunne have vundet større ,men Anthon stod en brandkamp og reddede flere oplagte skudforsøg . Eneste minus på præstationen var den lidt tøvende adfærd ved fjerde mål. John Svensson gjorde det bortset fra indledningen godt som stopper.

Resultatmæssigt kunne det også havde gået bedre Peter havde en friløber fra banens midte ,men da nærmest bevæger sig som en halt gazelle ,blev han indhentet og chansen forduftede .Derudover havde Arne Nielsen en stor dobbeltchance . Et indlæg fr Brutale headede han på mål og riposten sparkede han derefter forbi. Ellers havde vi et par enkelte opløb til målgivende chancer , men vi mangler lidt skarphed i afleveringspillet op foran .

Ellers en god indsats af alle ,starten blev lidt svær ,men vi kæmpede os godt ind i kampen på godt løbearbejde af Werge ,Poul og Arne , men uden aflastningsspillere blev det for svært .Dertil skal det siges at B93 er godt hold , som må være en af turneringsfavoritterne.