70+ ABTårnby – Frem 6.3.2023
I strålende sol skulle Frem 70+ en tur over Sjællandsbroen i Vinterturneringens sidste kamp for at møde AB Tårnby. En kamp om 2. pladsen i puljen, og måske en førsteplads til vinderen, hvis Rødovre sætter point til i en af deres sidste 2 kampe. Om det var kampens betydning eller hjemmeholdets højtråbende fans, der opildnede  AB Tårnbys spillere til at sparke Fremspillerne ned, når de var i nærheden af målet, skal være usagt. Dommeren tog sig ikke nævneværdigt af det. Det gav en uskøn start på kampen, og selv om Frem startede bedst, kom de ikke til nævneværdige chancer, men fik en masse frispark. Efterhånden faldt der ro over gemytterne, og hjemmeholdet kom mere med i spillet. Frem forsvarede sig godt og det var først mod slutningen af halvlegen der kom gang i scoringerne. Det blev 1-0 til hjemmeholdet efter et flot opspil, og kort efter blev et skud rettet af, så det snød Anthon i målet. Heldigvis reducerede Brutale til 2-1 kort inden pausen, da han opfangede et udspark fra målmanden, og lynhurtigt sendte den i kassen.
Anden halvleg var en forsvarskamp fra begge sider, og ingen af holdene kom frem til større chancer. Mod slutningen satte Frem en offensiv ind. Pressede spillet op på modstandernes banehalvdel, og kom også til flere afslutninger uden det lykkedes at udligne. I stedet blev det 3-1 til hjemmeholdet på en kontra kort før tid. Trods nederlaget en fin indsats af Frem, som havde scoringsmulighederne i starten, men ikke fik dem udnyttet, da de  hvergang blev stoppet af benspænd bagfra. Så Frem må nøjes med en flot 3. plads.
Frems hold : Anthon, Poul, Roman, Mathiesen, Brutale og Peter