Referat af +70 Tårnby -Frem

Mandag, sol, Grundlovsdag og Fars Dag  ,hvad kunne dog gå galt ?
En del faktisk . Trafikken flød som halvstørknet lava , så Bjarne og referenten kom så sent frem ,så de allerede fremmødte ikke , havde turdet klæde om , før vi var fuldtallige.
 Næste problem: Mathiesen må åbenbart været faldet af Sjællandsbroen eller være ude og kæmpe for Amager Fælleds bevarelse . Men til fodbold kom han ikke.
 OK.Vi var seks mand ,hvilket i teorien jo er nok ,så Poul blev idømt (iført) målmandstrøje .
Arne havde ingen fremmertrøje ,men heldigvis kunne Bjarne trylle en ekstra frem.
I gang med første halvleg viste Poul sig lidt rusten i målet. Først lod han et let skud passere ved nærmeste stolpe , så Bjarne måtte til genoplivning .Kort efter røg Poul på en vildmand , selvom det er ham ,der mest ligner en.0-2 men som vi ved fra fodboldteorien er det verdens farligste føring. Så sidst i halvlegen, ramte Poul bolden så skævt at den røg til Arne , som kunne dreje bolden i mål.
Pausestillingen var ikke specielt strålende , men vi var dog ikke hægtet helt af .
  Efter pausen holdt vi Tårnby fra egentlige farligheder og i stedet lykkedes det Bjarne at udligne.
2-2 var jo egentlig ok  i betragtning af forløbet.
Men vi fik bedre fat  og kun unøjagtige afleveringer fra referenten ,forhindrede udbytte af gode opløb . Indtil 2-2 , havde Tårnby benyttet sig af utåleligt tidstrækkeri . Man kunne mageligt have indtaget et treretters måltid , hver gang bolden røg mere end ti meter væk.
  Stemningen blev mere og mere ophidset især fordi Kaya først blev nedlagt af referenten og siden Roman , begge tilfælde var frontalsammenstød og helt efter bogen.
 Det kulminerede da Kaya sparkede først referenten op i luften og siden bolden væk . Den fra tidligere kampes senile dommer , gjorde det eneste rigtige og smed Kaya ud.
 Så med en mand i overtal burde vi kunne afgøre kampen. Det skete også kort før tid ,da vi på et vores eneste gennemspillede angreb scorede ved referenten på en tværaflevering fra Arne
Føringen blev derpå rutineret bevaret og sejren kørt hjem.
 Efter kampen var Tårnby lige så længe om at servere øl , som de tidligere var om at hente bolden.
Publikum optrådte som sædvanlig amagerkansk , og referenten fik nogle ubeherskede kommentarer fra publikum . Men det preller jo af som vand på en gås. Men ellers god indsats over hele linjen . Og især Poul der efter katastrofestarten , fik spillet sig op og var godt aktiv i feltet , og jo også havde en assist.