07.09.22 +70 Lyngby-Frem

70+ Lyngby – Frem

Denne mandag gik turen nordpå til Lyngby. En modstander  som vi endnu ikke har tabt til og ofte scoret mange mål imod. Sådan blev det ikke i dag.
Efter en vaklende start med meget spil midt på banen, fik Frem efterhånden lidt mere styr på opspillet, og efter et godt angreb blev Poul spillet fri ved bagerste stolpe, hvor han lidt heldigt fik skovlet bolden i mål. Fem minutter efter erobrede Frem bolden på midten af banen, og en hurtig kontra endte hos Peter, som med indersiden gjorde det til 2-Så troede alle at det gik som det plejede, men ud af ingenting fik Lyngby reduceret til 2-1. Et skud udefra ville Mathiesen sparke væk, men han ramte ikke bolden, som fortsatte ind i netmaskerne. Kort efter blev der fløjtet til pause.

Reduceringen havde givet hjemmeholdet blod på tanden, og de kom stormende ud til anden halvleg. Frem havde nok at gøre med at forsvare sig, men var samtidig farlige på kontra. Et kanonskud på stolpen fra Carlo havde fortjent bedre, ligesom flere gode forsøg blev pareret af Lyngbys keeper.
Efterhånden fik Frem igen styr på spillet, med gode pasninger og sikkert spil, men så fik Lyngby frispark midt på banen, og bolden blev loppet ind i feltet. Mathiesen og Poul forsøgte at heade og gribe bolden, men ingen af delene lykkedes, så den faldt ned til Lyngbys forward, som prikkede den i nettet til 2-2. Der var dog stadig tid tilbage og på et indlæg fra Poul fik Peter lidt heldigt skubbet bolden i mål til 3-2. De sidste minutter kørte Frem stille og roligt bolden rundt til dommerens fløjte lød for sidste gang.

En kamp, hvor Frems sejr ikke skulle have været i fare, og en kamp, der ikke hørte til Frems bedste, men hvor der tikkede 3 point ind på kontoen, og hvor øllene smagte dejligt bagefter.

Frems hold: Mathiesen, Poul, Carlo, Mogens, Kassinger, Brutale og Peter.

Næste kamp er på mandag 12.9. kl. 10.30 hjemme mod topholdet Rødovre. Husk afbud hvis du ikke kan spille.