07.10.21 +65 Lyngby – Frem

På billedet Brian Juul og Lyngbys holdleder Hans Bjerg Pedersen efter kampen.
På en lun og solrig oktobertorsdag skulle Frem en tur til Lyngby og møde de kongeblå, som inden kampen lå lige efter Frem i tabellen. Med 3 sejre i træk struttede Fremspillerne af selvtillid, og der var kun gået 5 minutter inden bolden lå i hjemmeholdets mål. Et flot bandespil med et vip over Lyngbys stopper sendte Brutale fri, og han udplacerede sikkert Lyngbymålmanden. Frem fortsatte det gode spil, kombinerede flot ude på banen og kom til flere gode afslutninger. Men midt i halvlegen fik Lyngbys højre fløj lidt heldigt bolden med sig, og fra baglinjen sendte han bolden indover, hvor Brian, der havde afløst en skadet Anthon i målet, var tæt på at afværge situationen, men en Lyngbyspiller fik  prikket bolden ind til 1-1. Det ændrede dog ikke kampen. Frem byggede godt op nedefra, og Lyngbyspillere måtte løbe mange skridt forgæves. Det gav efterhånden plads til Fremangriberne, som 2 gange flot spillede sig igennem. Først scorede Brutale sit andet mål, og igen efter godt bandespil, og kort før halvleg vendte Peter rundt på deres sidste skanse og sendte bolden i mål. 3-1 ved halvtid til Frem efter en halvleg, hvor hjemmeholdet sjældent fik lov at spille med.

Anden halvleg var kun 5 minutter gammel, da Werge blev spillet fri i venstre side, og han bankede bolden i mål til 4-1. Herefter virkede det som om Fremspillerne var tilfredse. Der blev sløset lidt for meget med afleveringerne, så Lyngby kom længere frem på banen. Det blev dog ikke til de store chancer. De gik i stedet til Frem, som på flere hurtige omstillinger, skabte 3-4 kæmpechancer, som blev brændt på det skammeligste, så sejren kunne nemt være blevet større. Den fjerde sejr i træk gør, at Frem næste torsdag 14.10.kl.10.30 spiller topkamp mod rækkens førerhold Rødovre.

Frems hold : Brian,Arne, Bjarne, Roman, Palle, Werge, Brutale og Peter