Referat af +65 Frem-Tårnby.

Sæsonens sidste kamp – sidste chance for at undgå sidstepladsen i turneringen.Dette fortonede sig hurtigt i det skarpe sollys , da Tårnby  i de første 10 minutter lavede to mål af de undgåelige slags . Det er nok 20. gang i år at en aflevering til bageste stolpe resulterer i et mål.Det andet mål var også resultatet af dilettantisk forsvarsspil.
 Herefter fik vi samlet os lidt sammen og spillede fornuftigt i boldomgangen og holdt Tårnby væk fra farligheder .Egentlige chancer var dog få , bortset til en stor hovedstødschance til genopstandne Finn Bach, plus et par løse forsøg fra John T. og Poul.
  Anden halvleg blev en mere åben affære . Vi havde muligheder for at indhente og overhale Tårnby ,men disse chance blev formøblet af Poul og Niels .Til sidst var kræfterne ebbet lidt ud , så det kneb lidt med tilbageløbene og Tårnby kom frem til nogle store chancer,men Anthon var nu stået op parerede fint et par friløbere , så kampen endte skuffende 0-2.
 Anthon i målet stod alt i alt en god kamp ,selvom det hævdedes at han var involveret i målene , men han spillede sig op til slut. Dog han han dog et kikset udspark til Kaya , der dog kvittered med en mega kikser .
 Bagest spillede Arne og Keld ,hvor især førstnævnte er ved at nå tidligere tiders format .Keld skal lige styres lidt mere , da han kan forfalde til at stå og se fodbold.
 Midtbanen udgjordes af Werge/Finn Bach / Poul og referenten ,de slap nogenlunde fra kampe ,men fik produceret meget lidt framad. Foran skiftedes John T og Niels , der i protest mod at være blevet udtaget valgte at brænde vores største chancer .

Slutresultatet på sæsonen er selvfølgelig lidt skuffende , men lidt mere held i afgørende kunne mange af kampene været endt anderledes. Det er vel kun Rødovre , der for alvor kan spille os ud af banen . Dog vandt vi jo anden halvleg mod dem. Så hvis de andre klubber ikke får tilgang vil de vel falde i niveau .
Vi skal i øvrigt blive enige om ,at vi tilmelder os efterårsturneringen eller ej.