70+ KB – Frem 9.10.23
Mandag formiddag skulle Frem på besøg hos KB på Peter Bangs Vej. Efterårets komme er nær så de langærmede trøjer var fundet frem. Frem var uden Brutale, der var på kulturrejse med fruen i Paris. Werge havde valgt vandreturen på Kreta, og Roman havde dårlig ryg. Heldigvis var Carlo frisk på et comeback. KB havde fået ny målmand, og han brillerede med 3 flotte redninger i starten. Herefter kom KB mere på bolden, og efter et kvarter bragte hjemmeholdet sig foran på et hårdt skud,der blev rettet af, så det snød Mathiesen. Frem kom tilbage i kampen med tålmodigt spil og sikre pasninger. Tune spillede Peter fri til 1-1, og samme spiller gjorde det lidt heldigt til 2-1 på en tåhyler. Lige inden pausen hev Mathiesen en fantomtedning frem, så Frem kunne gå til pause med en kneben føring efter en hård og jævnbyrdig første halvleg.
I anden halvleg fortsatte Frem med sikkert pasningsspil, og KB’erne løb mange skridt forgæves. Efter 10 minutter sparkede Tune et perfekt hjørnespark til Poul, som med en hård og præcis inderside bragte Frem på 3-1. Lidt senere blev KBs målmand fanget for langt ude og Tune sendte kuglen i kassen med det kolde højreben. Så var KB færdige og det blev 5-1 ved Peter efter et par drabelige tacklinger med KBs keeper. Endelig serverede Carlo en sukkerball til Bjarne, og en 6-1 sejr til Frem var en realitet.
Dermed er der lagt op til et brag af en kamp om førstepladsen i kredsen mandag 23.10 kl.10.30 når Køge, der er 1 point foran Frem, kommer på besøg til sæsonens sidste kamp.
Frems hold: Mathiesen, Poul, Bjarne,Carlo, Tune og Peter. Endvidere var der igen solid
support fra Palle Fricke, som lige hjemvendt fra Tyrkiet, kiggede forbi.