Referat af +65 Frem-B93 09032023.

På en dejlig solrig dag stillede +65 holdet op mod B93, som er et af hold hvor muligheden for point skulle være til stede. Efter snevejret dagen forinden var banen flyttet nærmere Hvidovre.
Efter indledende brok fra B93 side over banestørrelse kom kampen i gang.
B93 kom hurtigt foran på et besynderligt mål ,hvor Anton lod en skruebold fra baglinien passere mellem ham og stolpen og i mål.
I modsætning til tidligere hvor vi har spillet med ketchupeffekt , hvor første modstandermål hurtigt blev efterfulgt af , så udlignede vi på et glimrende mål af John T på oplæg fra Poul. Denne stilling holdt til pausen.
Efter pausen kom vi igen bagud , da referenten i forsøg på at rage bolden ud af feltet på en bagudspilning.(tv sprog: cut back) ,ramte den så den endte mellem benene på Anton og i mål.
Herefter lavede B93 4 mål ,hvoraf de fleste skulle være undgået. Ind i mellem nåede vi at score et usædvanligt flot gennemspillet mål ,med Poul som sidste mand.

Indsatsen kunne der ikke pilles ved . Alle gjorde deres bedste , men vi falder vel igen på manglende teknik og i nogen grad spilforståelse.
Anton stod kompetent bortset fra det første mål og tilbagelægningen fra referenten. Keld ,Poul ,Jan og Steen ,kæmpede godt i bagerste rækker , men er ikke nogen ørne til at spille sig ud af af feltet.
På midtbanen sled Werge og referenten , men de forsvandt lidt til sidst i kampen.Oppe foran havde John T og Peter tjansen og de gjorde det efter omstændighederne tilfredsstillende.
Resultatet er vel i orden ,bortset fra at B93 måske fik lov til at lave for mange mål til sidst.
Man kan selvfølgelig godt gå hen og blive lidt deprimeret af alle de store nederlag , men modstandermålene kommer som oftest på personlige fejl , For vi er såmænd pænt med i spillet og får spillet os frem til flere store chancer , hvor især Peter og referenten måske kunne have ændret kampforløbet.
Næste uge er sidste kamp mod Rødovre , som bliver sidste chance for point .